Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира в предаването На кафе

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира в предаването На кафе
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Хорската злоба е голяма, не плащам данък обществено мнение

Вратарят на Левски Николай Михайлов разяснява в предаването " На кафе " по какъв начин ще чества имения си ден, както и някои любопитни неща за себе си.

" Наистина Никулден в нашето семейство е на респект. Обръщаме му доста внимание. Събираме се нормално най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да почитат традициите. Аз съм много типичен вид по отношение на суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която постоянно е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз постоянно отивам на черква, макар че доста неща се приказват за моето семейство.
 Турци и араби с интерес към Николай Михайлов
Турци и араби с интерес към Николай Михайлов

Стражът отново може да заиграе в чужбина

Също по този начин стъпвам с десния крайник постоянно на терена. Но естествено няма гаранции, от време на време се получава, от време на време - не, само че не би трябвало да спираш да си правиш въпросните суеверия. Започнах с номер 88, защото обичаният ми вратар е Джанлуиджи Буфон, само че не потеглих доста добре с него. В Нидерландия желаех да взема номер 1, само че нямаше по какъв начин и по тази причина взех решение да нося номер 13. Спечелих всичко допустимо там, общо смених шест страни. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата.

Според мен нещата опират до темперамент, сигурно съм повече ненавиждан в България. Харесват ме почитателите на Левски. За мен обичта на почитателите е задоволителна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската завист е огромна. Аз от дълго време не заплащам налог публично мнение ", сподели Николай Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР