Вратарят на Левски Николай Михайлов беше разочарован след загубата с

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов беше разочарован след загубата с
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Това не е моят "Левски"

Вратарят на " Левски " Николай Михайлов беше отчаян след загубата с 0:2 от " ЦСКА-София ". Според него " сините " не са били доста по-слаби от противника. Михайлов се надява отборът да завоюва баража си за място в Лига Европа против спечелилия от мача сред " Славия " и " Етър ".

" Равностоен мач, с нищо не ни надиграха, вкараха ни с две статични положения. Не виждам с какво са били по-добри от нас. Имаше отмалялост. Дотук се докарахме, че във вторник ще е всичко или нищо. Който и да е на баража, би трябвало да го победим. Ние сме по-добри и от " Славия ", и от " Етър ". Важното е да си свършим работата. Надявам се " Левски " да е там, където му е мястото, тъй като това в този момент не е моят " Левски ". Аз виждам и като почитател, и като футболист. " Левски " би трябвало да вдигне доста, доста равнището. Всяко лято се взима нов тим, което не е верният път. Не знам към този момент и кой треньор се сменя, хората са изтормозени ", сподели Михайлов.

Той съобщи, че желае да остане в тима, само че това зависи от управлението. Михайлов отхвърли и спекулациите за негов трансфер. " Аз съм в " Левски ", обичам " Левски " и ще се веселя да остана. Всичко друго за моето бъдеще - Турция, Америка, Саудитска Арабия, и сходни истории са цялостна неистина и фалш. Омръзна ми от спекулации. Не е прелестно по 36 пъти дневно да ме питат другари дали оставам или не. Топката е в управлението. Ако управлението желае да остана, аз ще остана ", допълни Михайлов.

Друг от опитните играчи на " Левски " - Валери Божинов, пък се извини на почитателите за загубата от " ЦСКА-София ". Той прикани последователите да поддържат отбора в баража за място в Европа. " Левскари, сервирам своите опрощение за загубата от " ЦСКА-София ". Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето равнище. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за следващ път, че синята общественост е ненадмината. Знам, че последните сезони са тежки, знам, че всички сме ви големи длъжници! ", гласи част от известието на Божинов в " Инстаграм ".

Подобно на Михайлов защитникът Седрик Унтонджи също разгласи, че желае да остане в отбора, само че това зависи от управлението. Междувременно дисциплинарната комисия към БФС санкции " Левски " с 4000 лева за хвърлени предмети и нецензурни викания в мача с " ЦСКА-София ". Защитникът Нуно Рейш пък бе осъден за един мач за насъбрани картони и няма да играе в петък против " Берое ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР