Вратарят на Левски Николай Михайлов анализира ситуацията в клуба. Стражът

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов анализира ситуацията в клуба. Стражът
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Даваме мило и драго за Левски, феновете ни се държат по-европейски

Вратарят на Левски Николай Михайлов проучва обстановката в клуба. Стражът разгласи пред dsport, че във връзка с " сините " са излезли доста неверни тълкования.

" Идеята беше, че непрекъснато по адрес на Левски излизат информации, които не са правилни. Знаете, че в България сме царе на интерпретациите, изключително когато тим и клуб като Левски се намира в такава обстановка всеки желае да злоупотреби с това нещо ".

" Ние даваме благо и драго за клуба. На никого не му е прелестно в каква обстановка сме, изключително на нас футболистите, тъй като ние сме лице на това. Не ни е прелестно да стартиараме с две загуби. Срещу Славия играта не беше толкоз неприятна, за разлика от мача с Ботев Враца, когато в действителност не се представихме, както би трябвало през целия мач. Разговаряхме доста, както единствено сред футболистите, по този начин и с треньорското управление, направихме разбори, видяхме къде сме сбъркали и се надявам още в идващия мач да покажем друго лице. Единственото, което сме коментирали с нашите почитатели е да изразим благодарността си, нищо от това, което се изписа не е правилно, изключително това което излезе през днешния ден. Няма по какъв начин да останем безучастни в такава обстановка, откакто става въпрос за нашия треньорски щаб и в частност старши треньора Живко Миланов ".
 Валери Божинов: Долу ръцете от нашия Живко!
Валери Божинов: Долу ръцете от нашия Живко!

" Ние сме с теб до финален мирис! "

" Искрено се надявам да се реваншираме против Арда, тъй като против Ботев Враца нищо не ни се получи. Говорихме едно, стана напълно друго. Нямаше я експанзията. Не съм участвал на цялата подготовка, само че знам, че има много футболисти, които се завръщат от травми и Левски занапред ще намира своята най-хубава форма. Отделно от това, знаете какъв брой значими са за нас и Боби, и Ради, само че и двамата сега са контузени, което също въздейства на представянето на терена и се надявам в идващите седмици с привличането на Георги Миланов и на още няколко футболисти да имаме тази вариетивност, от която се нуждаем, тъй като сезонът е дълъг. Вие виждате, че са минали единствено 2 мача, а към този момент се обаждат травми, а идват и мачове с националния тим, и Купа на България, тъй че би трябвало да бъдем подготвени. Искам още веднъж да благодаря като капитан на отбора на почитателите, тъй като това, което вършат е неуписуемо и след мач като този във Враца - мач, в който нищо не ни се получи на терена, простобях шокиран от това което се случи след края на мача ".

" Феновете на Левски се трансформираха доста през последните години в положителния смисъл. Вече се държат по-европейски. Естествено, че на нас минимум ни е прелестно да се случват такива загуби и то против такива непретенциозни тимове. Такава е обстановката сега, че би трябвало да се съобразяваме с всяко нещо, което се случва. Наистина се надявам всичко в клуба в най-скоро време да се възстановява, да има едно успокоение за футболисти, треньори, за хората, които работят в клуба и да стартираме да радваме нашите почитатели с победи, тъй като те го заслужават и единственият метод да го създадем не е в заявления, в изложение на поддържа и така нататък, а излизаш - биеш и това е задоволително да зарадваш и треньорите, и почитателите. Просто обстановката е такава, че има доста млади момчета, които в придвижване се учат.

Нормално е да се вършат неточности. Синята общественост го схваща, само че това не значи, че тях ги боли и нас ни боли. Съвсем разнообразни неща се разясниха, аз бях най-отпред, тъй като бях в действителност впечатлен. Искахме от мое име, от името на съотборниците ми да им благодарим и се надяваме още в идващия мач да им се реваншираме. Това е Левски, никой не е пристигнал да отбива номера. Аз виждам по какъв начин упражняваме, по какъв начин се раздаваме и виждам, че всеки желае излезе от тази обстановка. Аз споделих, че пистата е дълга и всеки желае Левски да бъде избавен ", съобщи Николай Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР