Вратарят на Хебър – Петър Дебърлиев, заслужено бе избран за

...
Вратарят на Хебър – Петър Дебърлиев, заслужено бе избран за
Коментари Харесай

Дебърлиев: Ограничихме ЦСКА

Вратарят на Хебър – Петър Дебърлиев, справедливо бе определен за Играч на мача против ЦСКА, запазвайки мрежата си суха за 0:0. Дебърлиев сподели каква е рецептата на пазарджиклии да минимизират заплахите пред вратата си и изрази вяра и мнение, че през сегашния сезон „ гробарите “ ще са с по-различен образ по отношение на предишния.

„ Наистина успяхме да ограничим ЦСКА до няколко обстановки. Но това е с помощта на моите съотборници. Минимизирахме заплахите, можеше да се поздравим и с триумф, само че сме удовлетворени от точката “.

„ Нашият проект беше да използваме обстановките, които ще се отдадат. Първите минути почнахме сепнато. Първи мач – нови момчета, домашен мач на осветяване “.

„ Пътят, който извървяхме, всеки може да го види. Помним по какъв начин играхме преди, знаем по какъв начин играем в този момент. Преди в мачовете с ЦСКА паднаха леки голове, хлапашки неточности, в този момент не беше по този начин “.

„ Имаме треньор, който ни вдъхва убеденост, когато сами не си имаме вяра. Хебър ще наподобява по-различен метод по отношение на предишния сезон “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР