Вратарят на Ференцварош Денеш Дибус заяви, че няма изявен фаворит

...
Вратарят на Ференцварош Денеш Дибус заяви, че няма изявен фаворит
Коментари Харесай

Вратарят на Ференцварош съжалява, че не им се е паднал по-голям отбор

Вратарят на Ференцварош Денеш Дибус съобщи, че няма изявен любимец в група "Н " на Лига Европа, в която с изключение на унгарците се паднаха ЦСКА Москва (Русия), Лудогорец (България) и Еспаньол (Испания).

"Съжалявам, че не ни се падна някой от огромните европейски тимове, само че и трите ни противника са доста положителни. Но в тази група няма отбор, който да се откроява. Наясно сме със силата на Еспаньол, тъй като можем да ги гледаме всяка седмица в испанското състезание. За тях би трябвало да бъдем най-загрижени. Но и ЦСКА Москва неведнъж е показвал в последните години, че е сериозен съперник и може да затрудни всеки от топ клубовете. Не е инцидентно, че руснаците бяха в първа урна на жребия. Мисля, че в тази група е изцяло реалистично да считаме, че можем да вземем точки от всеки противник ", разяснява стражът.

Ференцварош и Лудогорец към този момент играха през този сезон във втория кръг на квалификациите на Шампионската лига, като унгарците завоюваха с 2:1 вкъщи и с 3:2 в Разград. "Българите сигурно ще бъдат доста окуражени за реванш, само че ние имаме два хубави загатна от мачовете с тях, тъй че това може да бъде плюс за нас ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР