Вратарят на е попаднал в полезрението на италианския . Тимът

...
Вратарят на е попаднал в полезрението на италианския . Тимът
Коментари Харесай

Тим от Серия А следи Светослав Вуцов

Вратарят на е попаднал в полезрението на италианския. Тимът от Серия " А " ще следи изявите на стража и по време на подготовката в Турция. " Белите " ще проведат дълъг лагер в югоизточната ни съседка. Възпитаниците на ще летят за Анталия на 18 януари. Там те ще проведат и шест контроли. Именно в тях скаути на Сасуоло ще гледат Вуцов, твърди " Тема Спорт ".

Вуцов е роден на 9 юли 2002 година. Той направи дебюта си на вратата на Славия на 21 октомври 2020-а в мача против (5:1) за Купата на България. Звездата му изгря в края на ноември, когато ветеранът се контузи. До края на есенния полусезон синът на Велислав Вуцов изигра общо 6 турнирни дуела. В два от тях той съумя да резервира мрежата си суха - при нулевите равенства в София против и.
Интересното е, че при започване на тази година Славия събра Светослав с брат му Петър. Последният играе като халф и бе притеглен от.

Известно е, че " белите " добре търгуват младите си играчи в чужбина. В края на предишния трансферен прозорец те съумяха да продадат гръцкия вратар Антонис Стергиакис в британския.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР