Вратарят на Дунав Мартин Луков беше крайно критичен в думите

...
Вратарят на Дунав Мартин Луков беше крайно критичен в думите
Коментари Харесай

Вратарят на Дунав: Ще е срам да отпаднем след фурора

Вратарят на Дунав Мартин Луков беше извънредно сериозен в думите си след провалянето от Славия с 0:1. Той разгласи, че отборът му би трябвало да почне да демонстрира темперамент, с цел да не се стигне до отпадане от елита, което той дефинира като "срамно ".

"За жал губим трети следващ мач, само че нещо ни куца. На празна врата не можем да вкараме гол! Те ни контраатакуваха, напълно пред тяхната врата играехме, само че не можахме да вкараме ", съобщи Луков пред DIEMA SPORT и показа по какъв начин се е стигнало до гола в мрежата му.

"Още преди срещата си говорехме, че не трябваше да им даваме да бият директни свободни удари, тъй като познаваме качествата на Иван Минчев. Браво за осъществяването, аз нямах време за реакция, би в ъгъла ", добави вратарят и показа какво съгласно него им би трябвало да русенци, с цел да почнат отново да печелят.

"Не може да чакаме да ни поведат и тогава да почнем да играем. Трябва да покажем темперамент, другояче не отиваме на добре. Създаваме положения, просто ни липсват темперамент и самочувствие ", добави стражът и разяснява проблема с напускането на голмайстора Мирослав Будинов през зимата.

"Абсолютно Мирослав Будинов ни липсва. Искам да благодаря и на почитателите, които ни поддържаха. Имаше почитатели, който не одобряваха Миро, до момента в който беше в тима, само че в този момент ни липсва. Този тим би трябвало да се избави, тъй като ще е огромен позор след фурора предходната година и присъединяване в Лига Европа, в този момент да изпаднем ", приключи Луков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР