Вратарят на Челси Роберт Санчес сподели, целта пред тима е

...
Вратарят на Челси Роберт Санчес сподели, целта пред тима е
Коментари Харесай

Вратарят на Челси: Целта ни е класиране за Шампионска лига

Вратарят на Челси Роберт Санчес показа, задачата пред отбора е място в Шампионската лига през идващия сезон. Той разяснява срещата с Манчестър Сити, като съобщи, че лондончани са имали късмет да вземат и повече от точка против сегашния първенец.

" Знаем какъв брой сме положителни на контраатаки и когато играем бързо, направихме това и вкарахме четири гола. Щом можем да го сторим против Ман Сити, можем да го създадем против всеки ", показа испанецът.

" Можеше да вземем и повече от хикса, само че към този момент започваме да трупаме точки, които заслужаваме. В някои мачове просто нямахме шанс. Разбира се, че има друга сила, когато срещаш огромен клуб ", добави той.

" Отборът е млад, имаме потребност от време да се опознаем, да изградим взаимоотношения. Феновете виждат борбения ни дух. Това си приказваме в съблекалнята, настроението се повишава, ние се борим и можем да спечелим всеки мач ", сподели още стражът.

" Искаме да се приближим до върха, да се класираме за Шампионска лига. Не е лесна задача, само че можем да го създадем. Знаем качествата, които имаме ", приключи Санчес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР