Вратарят на Челси Едуар Менди се е запътил с голяма

...
Вратарят на Челси Едуар Менди се е запътил с голяма
Коментари Харесай

Едуар Менди гледа към изхода на Стамфорд Бридж

Вратарят на Челси Едуар Менди се е запътил с огромна мощ към изхода на " Стамфорд Бридж ", твърди " Таймс ". 31-годишният пазач има контракт с клуба до 2025 година, само че е доста евентуално да не го извърши. Той не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава през този сезон и е доста евентуално да изиска трансфер през лятото, в случай че обстановката не се промени.

Менди също по този начин не е удовлетворен и от отношението на управлението към него. Той бе подготвен да подпише нов контракт, като бяха извършени първични диалози по въпроса, само че след това шефовете замразиха договарянията и концентрираха напъните си към възобновяване на договорите на други играчи, до момента в който сенегалецът остана на назад във времето.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Менди е записал едвам 5 мача през този сезон под управлението на Греъм Потър. Причина за това са и травмите в рамото и в пръста, които го извадиха от игра за много време. Това обаче даде късмет на Кепа Арисабалага да го измести от титулярното място и сега испанецът е пожеланият избор под рамката от мениджъра на лондончани.

Всичко това все по-сериозно кара Менди да обмисля разлъка с клуба през лятото. На този стадий към момента не е ясно в каква посока ще поеме, в случай че реши да напусне " Стамфорд Бридж ", само че интерес към него сигурно ще има. Все отново той бе определен за Най-добър вратар за 2021 година и реномето му в европейския футбол си остава съществено.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР