Вратарят на Брентфорд – Давид Рая, е отхвърлил две предложения

...
Вратарят на Брентфорд – Давид Рая, е отхвърлил две предложения
Коментари Харесай

Шок! Стражът на Брентфорд е отказал оферти от Манчестър Юнайтед и Тотнъм

Вратарят на Брентфорд – Давид Рая, е отхвърлил две оферти за трансфер на фона на интереса от страна на Манчестър Юнайтед и Тотнъм. Испанският пазач е в невероятна форма този сезон, помагайки на „ пчеличките “ да се задържат в първата половина на таблицата във Висшата лига и за това да са в конкуренцията за класиране в европейските клубни шампионати.

Рая резервира осем „ чисти “ мрежи и е направил 100 спасявания, повече от всеки различен вратар в шампионата. 27-годишният футболист към този момент навлезе в последните 18 месеца от контракта си с Брентфорд и не изключи опцията да напусне клуба.

„ Отказах две оферти, едно предходната година и едно този януари. Това не бяха офертите, които търсихме. Мога единствено да кажа това. Искам да се съсредоточа върху мачовете и да не мисля доста за бъдещето си. Имам контракт тук, тъй че съм подготвен да го извърша, само че в никакъв случай не се знае какво ще се случи през лятото. Може би клубът желае да ме продаде, може би не. Може би желая да остана. Искам да се съсредоточа върху футбола и да видя какво ще се случи. Клубът ще дефинира цената и, в случай че някой тим е подготвен да я заплати, това ще бъде. Не се тормозя за това. Не давам отговор за това. Искам да играя в Европа и да се боря за титли. Искам да се боря, с цел да печеля европейска купа. Вярвам в себе си, че ще мога да играя в такива мачове “, съобщи Рая пред The Athletic.

Твърди се, че офертите са пристигнали от Манчестър Юнайтед и Тотнъм, които наблюдават испанеца. „ Червените дяволи “ може да са на пазара за нов номер едно в края на сезона поради изтичащия контракт на Давид Де Хеа. Междувременно „ шпорите “ ще търсят дълготраен заместител на ветерана Юго Лорис. Настоящият договор на 36-годишния французин изтича след 18 месеца.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР