Вратарят на Бразилия Едерсон заяви, че тимът може да изпълни

...
Вратарят на Бразилия Едерсон заяви, че тимът може да изпълни
Коментари Харесай

Едерсон: Представям си как Бразилия печели трофея

Вратарят на Бразилия Едерсон съобщи, че отборът може да извърши фантазията си за успех на Световното състезание единствено в случай че има нрав на победител през идващите седмици. Отборът на Тите преследва купата в най-престижното футболно съревнование от 2002 година насам, като акцията им стартира в четвъртък против Сърбия в група G. Очакват ги още провокации против Швейцария и Камерун, защото те се стремят да сложат завършек на две десетилетия очакване, като мнозина ги дефинират като любимци.

Вратарят на Манчестър Сити съобщи, че всякаква известност ще бъде оправдана единствено в случай че дадат всичко от себе си и не откъсват очите си от купата.

„ Знаем какъв брой е мъчно, само че имаме добър тим с огромен капацитет да стигне до финала и да се опита да го завоюва “, сподели той пред формалния уеб страница на своя клуб.

" Трябва да имаме този нрав, нрав на победител. Трябва да мислим, че ще бъдем там, ще работим, с цел да бъдем там и това е, което ще създадем. Световното състезание си е Световно състезание. Когато говорите за това съревнование, това, което идва в съзнанието на всеки състезател, е моментът, в който подвига трофея – и това не е по-различно за мен. Когато мисля за Световното състезание, си представям по какъв начин Бразилия печели трофея “, добави Едерсон.
 Рафиня: Бразилия би трябвало да мисли единствено за офанзивата Рафиня: Бразилия би трябвало да мисли единствено за атаката
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР