Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел е получил мускулна контузия,

...
Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел е получил мускулна контузия,
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд губи вратаря си за старта на сезона

Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел е получил мускулна травма, която слага под въпрос присъединяване му в срещите на отбора в идния старт на новия сезон.

Вестник " Рур Нахрихтен " заяви, че Кобел е скъсал мускулно влакно при успеха с 3:2 над Манчестър Сити в контрола в Лас Вегас в неделя.

Стражът беше сменен от Алекс Майер на полувремето, само че от Борусия Дортмунд към този момент не са удостоверили травмата.

Кобел е под въпрос за мача от първия кръг на Купата на Германия против аматьорския Шот Майнц на 12 август, само че може да бъде още веднъж подготвен за началото на сезона в Бундеслигата седмица по-късно против Кьолн.

Грегор Кобел е четвъртият футболист на Борусия Дортмунд, който получава контузия по време на предсезонното турне на отбора до Съединени американски щати.

Защитникът Нико Шлотербек е с травма на коляното, а крилото Жюлиен Дюранвил получи скъсване на мускулни нишки в първия мач против Сан Диего Лоял. Тома Мюние също се оплака от мускулни проблеми в контролата против Манчестър Юнайтед.

Джейми Байно-Гитънс и Джовани Рейна също не са подготвени за игра сега./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР