Вратарят на Берое - Иван Караджов заяви пред Спортал, че

...
Вратарят на Берое - Иван Караджов заяви пред Спортал, че
Коментари Харесай

Иван Караджов: Българският футбол изостава, на първо място е проблемът с терените

Вратарят на Берое - Иван Караджов съобщи пред " Спортал ", че има още доста какво да се усъвършенства в тима. Стражът говови след загубата на заралии от Рубин (Казан) с 0:2 в контролна среща.

" Има още доста какво да подобряваме. Вижда се, че сме много обратно. Сигурен съм, че с времето ще се напаснем към условията. Докато дойдат формалните мачове, ще сме в по-добро положение.

Вижданията ми са, че като цяло българският футбол изостава. Не единствено ние, всички тимове. На първо място е казусът с терените. В България има два-три хубави терена. Много неща мога да кажа, само че няма потребност в този момент. Всички хора са наясно, само че си мълчат.

Радващото е, че няма травми. Дано всичко с Педро Енрике е наред. Тренираме крепко и се надяваме всичко да върви обикновено. Ще се подготвим на 100% до първия мач от пролетния полусезон. Ще дадем максимума - това, което зависи от нас, ще го създадем.

Моите цели постоянно са високи. Първо би трябвало да се стабилизира тимът и оттова нататък ще дойдат триумфите. Берое е един от топ тимовете в България. Целта пред тима към този момент е избавяне. Ако съберем задоволително точки, ще нападаме по-предни позиции ", сподели Караджов.
 Николай Киров: Вижда се, че отстъпваме в експанзията, а това е проблем за българския футбол
Николай Киров: Вижда се, че отстъпваме в експанзията, а това е проблем за българския футбол

Наставникът чака още играчи да се причислят към отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР