Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген чака своя мач №100

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген чака своя мач №100
Коментари Харесай

Тер Щеген преди своя мач №100 за Барса: Асенсио от Реал вкара най-красивия гол в моята врата

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген чака своя мач №100 за клуба. Очаква се той да го запише на следващия ден, когато каталунците гостуват на Хетафе в дуел от Ла Лига. Германецът е в супер серия от 4 следващи срещи без позволен гол - против Бетис, Алавес, Еспаньол и Ювентус. Тер Щеген даде любопитно изявление пред " Ел Мундо Депортиво ". Вестникът към този момент назовава вратаря Стената на Барса...

" Най-добър мач за Барселона? Този против Реал на " Бернабеу " през предишния сезон. Имаше доста работа за мен, а и за целия тим. Победихме с 3:2 в последните секунди с втория гол в срещата на Лео Меси. Най-добрите ми спасявания са след удари на Кроос и Роналдо.

Не съм религиозен, само че не обичам да ми пипат ръкавиците

Никога няма да не помни един миг, откогато съм в Барса - празненствата след успеха ни над Ювентус. Говоря за финала на Шампионска лига през 2015-а година. Естествено, постоянно ще помня и популярния поврат против ПСЖ, успеха с 6:1 на " Камп Ноу ".

Най-опасните нападатели, които са ми носили доста главоболия, това са Левандовски, Бензема и... Адурис. Най-хубавият гол в моята врата пък вкара Асенсио от Реал, този сезон в първия мач за Суперкупата на Испания.

Срещу Билбао ми е било най-трудно. Победиха ни с 4:0, отново в мач за Суперкупата.

Не съм религиозен, само че не обичам да ми пипат ръкавиците ", сподели Тер Щеген.

 Барселона с ударен старт в Шампионската лига - 3:0 против Ювентус
Маестро Лео Меси описа играта на " Старата госпожа "

Барселона с стремително начало в ШЛ - разруши Ювентус с 3:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР