Вратарят на българския националния отбор Светослав Вуцов говори след приятлеския

...
Вратарят на българския националния отбор Светослав Вуцов говори след приятлеския
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Резултатите в националния отбор ще дойдат с добра игра и себераздаване

Вратарят на българския националния тим Светослав Вуцов приказва след приятлеския дуел против Азербайджан, приключил при резултат 1:1 на стадион " Тофик Бахрамов " в Баку.

Стражът на Славия се появи в игра за " лъвовете " на почивката на мача, а след него изрази мнение, че родният отбор е заслужавал крайния триумф.

" Оспорван мач, само че добър за нашия тим. При 1:0 имахме обстановки да затворим мача с втори гол, само че не успяхме да вкараме, а и може би се поизморихме най-после. Затова и спадна концентрацията и допуснахме гол ", показа Вуцов.

" За мен най-съществените заключения от двата мача в Азербайджан са, че можем да играем с топката. Трябва да сме по-уверени в качествата си, когато владеем кълбото, с цел да построяваме по-хубави офанзиви. И мисля, че можем да се борим и против по-добри тимове. Азербайджан е първокласен тим, само че считам, че заслужавахме да спечелим ", разяснява още той.

21-годишният вратар даде още отговор на въпроса дали на футболистите в националния тим им липсва самочувствие.

" Реално не би трябвало да се приказва за самочувствие измежду играчите. Ако си в националния тим, значи си заслужил мястото да си тук. Неслучайно се викат най-хубавите футболисти сега форма. Всяко едно момче в съблекалнята има своите качества, може да играе с топката, може и заслужава да бъде тук. Такива мачове единствено ни оказват помощ, а резултатите ще дойдат с една добра игра и себераздаване от всички ", приключи Светослав Вуцов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР