Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес даде интервю пред списание “Франс

...
Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес даде интервю пред списание “Франс
Коментари Харесай

Eмилиано Мартинес: Нямам нищо лично срещу Мбапе, уважавам го изключително много

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес даде изявление пред списание “Франс Футбол ”. В него стражът приказва за закачките си със суперзвездата на Франция Килиан Мбапе и  за скандалния си жест с индивидуалната награда, която получи след финала на Мондиала в Катар.

“Случилото се с Мбапе ( б.ред. - Мартинес резервира минута безмълвие за Мбапе в съблекалнята на радващите се аржентинци) е типично за диалозите в съблекалнята. Когато Франция ни победи през 2018 година, имаше викания за Меси. Ако един тим бие Бразилия, ще пеят за Неймар. Нямам нищо персонално против Мбапе. Уважавам го извънредно доста ”, споделя вратарят на Аржентина.

И продължава: “След финала му споделих, че е наслаждение да играя против него и че той съвсем завоюва този мач самичък. Той има голям гений. Когато Меси спре да играе, съм сигурен, че Килиан ще завоюва доста Златни топки ”.

Емилиано Мартинес се връща и към жеста си след финала, когато постави самостоятелната си премия на слабините си. “Това, което направих с трофея, беше смешка със съотборниците ми. Вече го бях правил на Копа Америка и всички ми споделиха: “Няма да го правиш още веднъж! “. Дори Лео също... Направих го за тях, нищо повече. Продължи секунда и това е ”, споделя още стражът на Аржентина и Астън Вила.

" Съжалявам ли за празненствата? Е, има неща, които не бих направил по същия метод ", изяснява той. " Не желаех да обидя никого. По време на кариерата си съм играл с френски играчи и в никакъв случай не съм имал проблеми. Можете да попитате Жиру какъв човек съм. Наистина одобрявам френската просвета и нрав ", приключва Емилиано Мартинес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР