Вратарят на Англия и Арсенал Аарън Рамсдейл призна, че в

...
Вратарят на Англия и Арсенал Аарън Рамсдейл призна, че в
Коментари Харесай

Англичаните тренират дузпи по специален метод преди Мондиал 2022

Вратарят на Англия и Арсенал Аарън Рамсдейл призна, че в отбора интензивно упражняват осъществявания на дузпи преди началото на международното състезание. Според него Хари Кейн и компания употребяват специфичен способ без вратари. “Трите лъва “ постоянно отпадат, когато се стигне до наказателни удари. Това се случи на международните шампионати през 1990, 1998 и 2006 година, както и на европейските през 1996, 2004, 2012 и на финала на Евро 2020 на „ Уембли “. 

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

Гарет Саутгейт е решен да промени тази отрицателна наклонност, а под негово управление към този момент се вижда и лек напредък в това отношение с успехите над Колумбия на международното в Русия, както и над Швейцария в Лигата на нациите през 2019 година Селекционерът има собствен метод за тренировки за дузпи, в който вратарите не вземат участие, а вместо тях на вратата се слага мрежа за умения, която оказва помощ на футболистите да се научат да целят ъглите.

„ Играчите може да изгубят убеденост, когато извършват дузпи с вратари, тъй като в един миг ние запомняме коя е желаната от тях посока, в която ще стрелят. Когато знам накъде ще бие даден състезател в 7 от 10 опита, аз ще стартира да заблуждавам и да се мятам авансово и да избавям, а това може да навреди на душeвността на изпълнителя. Ние имаме нещо, което се назовава мрежа за умения, където единствено ъглите са отворени. В момента играчите работят единствено над техниката на осъществяване. Всеки може да бие дузпа, само че значимо е по какъв начин се оправя с напрежението, а то няма по какъв начин да се пресъздаде по време на подготовка, за жалост “, изясни Рамсдейл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР