Вратарят Мануел Нойер е под въпрос за мача на Байерн

...
Вратарят Мануел Нойер е под въпрос за мача на Байерн
Коментари Харесай

Мануел Нойер виси за сблъсъка с Байер Леверкузен

Вратарят Мануел Нойер е под въпрос за мача на Байерн Мюнхен от немското състезание по футбол против водача в класирането Байер Леверкузен. Националният пазач има проблеми с коляното през цялата седмица.

" Мануел Нойер ще вземе присъединяване в тренировката на вратарите през днешния ден. Има време до на следващия ден следобяд и най-вероятно тогава ще решим дали ще играе той, или Свен Улрайх ", съобщи старши треньорът Томас Тухел, представен от ДПА.

Нойер не тренира въобще във вторник и сряда поради проблеми в колената. Той направи самостоятелно занятие в четвъртък. Алфонсо Дейвис е навън, само че в състава на баварците се завръщат Йозуа Кимих, Дайо Упамекано и Ким Мин-дже. Първите двама са възобновени от травми, а кореецът се завърна от Купата на Азия.

Байерн има пасив от две точки зад Леверкузен и това е евентуален дуел за купата. В сряда пък баварците се изправят против Лацио.

" Предстои ни занимателна седмица, само че към момента е рано през сезона. Победа за Леверкузен ще отвори бездна сред двата тима, само че нищо няма да е завършило. Те вършат страховит сезон, а ние имаме какво да подобряваме ", добави Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР