Вратарят Мануел Нойер е близо до пълното си възстановяване от

...
Вратарят Мануел Нойер е близо до пълното си възстановяване от
Коментари Харесай

Льов изрази увереност, че Нойер ще може да играе в Русия

Вратарят Мануел Нойер е покрай цялостното си възобновяване от травмата на крайници и може да играе на Мондиал 2018 в Русия. Това съобщи селекционерът на Бундестима Йоахим Льов преди началото на лагера на тима в северна Италия. 32-годишният Нойер се възстановяваше от фрактура на ходилото, която получи през септември предходната година. Той претърпя интервенция, пропусна съвсем целия сезон, само че към този момент възобнови тренировки и е съвсем подготвен за игра. " Той тренира една седмица в Байерн, тук ще се приготвя на цялостни обороти и може да се оправи с равнището на интензитета. Ще забележим от ден дневно какво е положението му. Ако усеща, че е на 100 % подготвен, тогава той ще бъде в Русия, само че в случай че има някакви проблеми, ще би трябвало да го обсъдим в допълнение ", добави Йоахим Льов.
Joachim Löw: " When Manuel Neuer has the feeling that he can perform at 100 percent, he will be part of the team in Russia. And as of today, there are no problems at all. It's looking very well. " #DieMannschaft pic.twitter.com/PoXTfnaPfe
— Home Bayern (@HomeBayern___) May 24, 2018 Селекционерът чака Джером Боатенг да се причисли към отбора скоро. Централният защитник получи разтежение в края на предишния месец и се възвръща. " Всичко върви добре при него и идната седмица чакам да възобнови тренировки ", сподели още 58-годишният Льов, който възобнови контракти си в немския футболен съюз до 2022 година. Германците се приготвят за четвърти път в Епан, високо в италианските Алпи, а Льов похвали домакините за изискванията, които им дават. Германският народен тим ще остане в Италия до 5 юни. Льов тренира с 27 играчи, само че четирима от тях ще отпаднат от окончателния състав. Бундестимът ще пътува за Клагенфурт за контрола с Австрия на 2 юни, след което ще се завърне в Италия, а шест дни по-късно излиза против Саудитска Арабия в Леверкузен. Защитаващият купа си отбор на Германия е в група " F " на Мондиала дружно с Швеция, Република Корея и Мексико.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР