Вратарят Георги Аргилашки остава в Ботев (Пловдив) и за следващия

...
Вратарят Георги Аргилашки остава в Ботев (Пловдив) и за следващия
Коментари Харесай

Герги Аргилашки се разбра с Ботев

Вратарят Георги Аргилашки остава в Ботев (Пловдив) и за идващия сезон, оповестява " Тема Спорт ". Преговорите сред двете страни за нов контракт са завършили позитивно и те са си стиснали ръцете за дълготрайност от 12 месеца. Същото нещо се случи точни преди година, когато стражът отново преподписа с клуба.
 Ботев (Пловдив) се раздели с двама играчи
Ботев (Пловдив) се раздели с двама играчи

Роберто Пунчец и Джак Лейн към този момент са част от отбора

В последните мачове старши треньорът на канарчетата Азрудин Валентич залагаше на Ханкич, като главният предтекст бе, че Аргилашки виси с картони и би трябвало да бъде защитаван за баража за ЛК. Но и в конфликта с Берое в плейофа под рамката отново бе босненецът с австрийски паспорт Ханкич. До последно оставането на Георги бе под въпрос, само че през вчерашния ден двете страни дефинитивно са изгладили разликите.

Ботев Пд пък ще направи първа подготовка на следващия ден. Заниманието е планувано за 16:00 часа въз основата в Коматево. Тогава ще бъде оповестена и програмата за подготовката. Предвиден е лагер в Турция, като се прецизират последните елементи към противниците за контроли. И през предишното лято жълто-черните бяха в югоизточната ни съседка. До момента има контрактуван един спаринг. На 3 юли (неделя) канарчетата одобряват втородивизионният Янтра Габрово. Преди дуела ще се състои и формалното показване на Ботев за новия сезон, който стартира на 8 юли (петък). В взаимозависимост от програмата за първия кръг контролата с Янтра може да бъде преместена с ден по-рано - на 2 юли (събота).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР