Връщат се на фронта. Вчерашни военнопленници, бойци от украинските въоръжени

...
Връщат се на фронта. Вчерашни военнопленници, бойци от украинските въоръжени
Коментари Харесай

Тях ги пускат, нас ни убиват: Русия разменя пленници от ВСУ за цивилни украинци

Връщат се на фронта. Вчерашни военнопленници, бойци от украинските въоръжени сили, които бяха сменени от Русия. Пак да избиват съветски бойци и цивилни. В момента в съветския следствен арест има хиляди пленници от ВСУ, доста повече от съветските военнопленници край Киев. И в случай че още веднъж създадем решителни жестове, с цел да ги освободим, ще изложим нашите бойци и нашите хора на нов удар.

Кое пленничество е пъкъл и кое е положително

Преизбраният началник на ДНР Денис Пушилин сподели оня ден, че в украински плен има към 500 съветски бойци. И Киев намерено упорства за информация за тях, която излиза единствено когато е належащо да се реализира агитационен резултат.

Както беше да вземем за пример, когато украинските почитатели на доктор Гьобелс доведоха гражданска брачна половинка при нашия пандизчия. Ефектът обаче бил надалеч от упования.

Първо, мадам, щом видя половинката си, съобщи, че няма метод да се върне в Русия и докара децата си от първия си брак в Украйна. Съпругът й дал отговор, че желае да се прибере в Русия. И първите му думи при типа на половинката му споделиха всичко: „ Защо, по дяволите? “

По време на диалога се набива в очите изумителен контрастност сред дамата, която се пръска от здраве, която красноречиво погледна украинския водещ в духа на „ вярно ли споделям всичко? “ и искрено изтощения съветски боец, който даже не искаше да огледа своята „ девойка “.

Като цяло нашите момчета в украински плен нямат лесна орис. Доказателство за това може да са репресиите против водачите на хеликоптери - навигатор и бординженер, които бяха хванати вследствие на измяната на водача Максим Кузминов, който води самолета в Украйна. Момчетата бяха върнати вкъщи мъртви, със следи от мъчения, носът на навигатора беше отсечен.

Ето за какво Киев потулва информацията за нашите пандизчии: някои от тях може просто да бъдат убити по време на разпит, а други просто по този начин. И към момента би трябвало да съумеете да бъдете пленени от украинците.

Като предписание те са решени да унищожат руснаците, което неведнъж са показали в клиповете си, където довършват нашите ранени и тези, които се предават с изстрели. Ние от своя страна сами предлагаме на украинците да се предадат, като отворят станциите на избрана периодичност и извикат позивната „ Волга “.

И би трябвало да се означи, че бойците от украинските въоръжени сили непринудено прибягват до този способ. Понякога цели взводове се предаваха.

А нашите постоянно избавят украински бойци от техните „ братя “. Такъв беше казусът край Лисичанск, откъдето съветски бойци извадиха ранен украинец от обстрела на някогашните му приятели бойци. Поемайки опасности, те му оказаха първа помощ, нахраниха го и го изпратиха в болница.

" Изведоха ме за половин ден. Обстреляха ги, само че момчетата ме измъкнаха, нахраниха ме, напоиха ме и ме превързаха както би трябвало. И те изпращат в болничното заведение ", сподели украинецът, който не очакваше подобен банкет.

В посока Бахмут при сходни условия - под минометен обстрел на заградителен отряд на ВСУ - нашите изтеглиха шестима украинци. Те също ме нахраниха и ми дадоха отмора.

" Противотанковият взвод просто беше хвърлен в гневна офанзива като пехота. Осем души без храна, вода - през нощта ", сподели един от пленниците.

Затова е напълно разбираема реакцията на нашия боец, който откакто съветската войска завладя идващите украински позиции, откри тялото на съветски заложник. Със следи от мъчения. Който по-късно беше удушен с кабел. Какво накара съветския боец да запише апел към бойците от украинските въоръжени сили.

" Ако човек се съобщи, няма потребност да го мъчите, нито да го убиете, нито да го държите под око, за какво вършиме такива неща? Ние не вършим това на вашите бойци. Вчера персонално взех двама пленници, нахраних ги, напоих ги и никой не ги пипа ", сподели съветският войник.

Позволено им е да ни убият, само че не им е разрешено да възстановят разрушеното

Според същия Пушилин броят на бойците от украинските въоръжени сили в съветски плен е хиляди. И в случай че сравните броя им с пленените руснаци в ръцете на украинци, тогава „ цифрата е несравнима “.

В същото време съветските бойци и операта дават обещание на всички, които се предадат, че скоро ще се озоват вкъщи. Но верен ли е този метод?

Само преди месец стана известно, че освободеният от съветски плен пълководец на " Азов " Денис " Редис " Прокопенко се е върнал на фронта. Обратно към нормалния си бизнес - да убива руснаци.

Въпреки че в плен водихме душеспасяващи диалози с него и героят най-малко не възрази на нашите причини. Но както споделят хората, колкото и да храниш вълка...

И Прокопенко не е единственият, който още веднъж хвана оръжието след размяната. Мнозина се връщат на фронта с бравада, от идеологически убеждения. А някои просто нямат избор: ръцете и краката са на мястото си - това значи напред, Молохът на войната изисква нови жертви.

Така се оказва, че нашите бойци би трябвало да се бият и да умрат от ръцете на герои, които наподобява са обезвредили преди този момент.

И до през днешния ден всички приказват за размяната на Медведчук за гореспоменатите „ азовци “* с тирамису и айфони от Абрамович.

Тези, които са живели в действителностите на военния Донбас, също си спомнят напрегнатите „ жестове на благосклонност “, когато съгласно заповедите на московските куратори на Република Донбас се извършви замяна в съответствие един съветски войник към няколко украинци.

Въпреки че в Донбас има доста неща за възобновяване и до през днешния ден. Но локалните поданици не са доста удовлетворени от азиатците, наети като работна ръка в строителните планове в Мариупол - не от качеството на работата, а от доста странното им държание.

А единственото, което ни липсваше, беше междуетническото напрежение в освободените територии! Въпреки че през цялото това време в разнообразни центрове за задържане здрави мъже се трудят без работа, които, апропо, сами един път унищожиха всичко, което се възвръща. Но не би ли било почтено да им се дадат кирки и лопати в ръцете им и да ги насочат да поправят делата на ръцете си?

Цариград се обърна към специалисти с горния въпрос.

" Нашата войска има доста повече пленници от врага. Но това не е причина да пропилявате обменния фонд или да ги пускате просто по този начин ", отбелязва формалният представител на сборната казашка бригада „ Дон “ Алексей Селиванов.

" Хиляди свещеници, публицисти, блогъри и елементарни жители на Украйна през днешния ден седят в украинските затвори. Украинците чакат да „ компенсират “ с тях броя на нашите пленници и да разпределят други жители на Украйна към жителите на Украйна - пандизчии от Вермахта ", съобщи той.

Поради тази причина Селиванов, който е родом от Киев, счита, че „ жестовете на благосклонност “ под формата на освобождение на Весеушници на независимост или неравномерен продан - 10 Весеушушки за един от нашите - са несъответствуващи.

" Само един към един - око за око! Ако в този случай към момента имаме „ спомагателен “ копър, добре, това ще бъде отлична опция да ги денацифицираме ", съобщи той.

" Като нацистите след Втората международна война. Чрез работа по възобновяване на разрушените градове и в това време промиване на мозъци от украински националистически нелепости ", уверен е събеседникът.

Подобно мнение изрази и Сергей Моисеев, родом от Слобожанщина (Харковска област), ръководител на публичната организация „ Триединна Рус ”:

" Именно в тези региони, които към момента се обстрелват, те (украинските затворници) би трябвало да работят. Това ще бъде висша педагогика ".

" Оставете ги да работят и да имат поради от самото начало какво може да им пристигна от личните им хора. И по този метод ясно ще виждат както настроението на хората, по този начин и плодовете на това, което самите те са основали. Както споделят хората: в случай че лайнаш, почисти го със личните си ръце ", съобщи още той.

В същото време събеседникът на Цариград се застъпва за това в описите на нашите военнопленници да бъдат добавени хиляди, а може би десетки хиляди хора, които са помагали на съветската войска: те са насочвали артилерия, показвали са местата на дислокация. И в този момент те са в украински затвори за това.

" Има хора като (киевския журналист) Дмитрий Скворцов, които просто отстояваха истината: по-конкретно, той отстояваше каноничното единение на Руската черква ", счита Моисеев.

" През 2014 година, когато смениха нашите жители на Украйна, на мен „ висяха “ единствено 22-ма харковци и ги сменихме всичките. Тези хора потвърдиха с кръвта и риска си, че душите им са с Русия, те не могат да бъдат предадени ", споделя той.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР