Връщането на хартиената бюлетина е компромис за . Това каза

...
Връщането на хартиената бюлетина е компромис за . Това каза
Коментари Харесай

Проданов от БСП коментира какво ще се случи на разговора между ГЕРБ и ПП


Връщането на хартиената бюлетина е компромис за. Това сподели в ефиран а “Събуди се ” депутатът от Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за.

“ се е борила за машинното гласоподаване ”, съобщи Проданов и уточни, че от партията са желали връщане на хартиената бюлетина, с цел да има могат жителите, които са изпитвали терзание от машинния избор, да имат опция да упражняват правото си на глас. 

“Неразумният метод, който се води в последните 5 Народни събрания и неразбирателството на другите партии кара хората да им омръзне от избори. Едни последващи избори няма да доведат до нищо по-различно ”, счита Проданов.  По думите му последващи избори ще доведат до спад на изборната интензивност, което “ще бъде пагубно за политическата система и за парламентарната народна власт ”. 

Президентска не е подобаващ модел на ръководство за България, счита депутатът. “Последните 12 години живяхме в президентска република - еднолична власт - президентската институция беше подчинена на един човек, и парламентарната власт също ”, уточни той.

Според него изборът на да забавя процеса по връчване на мандатите “нищо не трансформира ”.

“Според нас ролята на президентската институция е напълно друга - тя е в посредничеството сред другите партии и политики, тъй че да има държавно управление ”, сподели Проданов. 

Той разяснява и новината за диалози сред и Политическа партия, като допусна, че двете партии ще проведат експертни диалози, ще намерят пресечна точка. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР