Връщането на хартиената бюлетина е грешка, но отговорност на мнозинството

...
Връщането на хартиената бюлетина е грешка, но отговорност на мнозинството
Коментари Харесай

Крум Зарков: Връщането на хартиената бюлетина е грешка

Връщането на хартиената бюлетина е неточност, само че отговорност на болшинството е да приема законодателство. Освен това има и стандарти за това дали се трансформират изборните правила преди избори, само че в последна сметка тези стандарти не могат да бъдат опазени от тези, които би трябвало да ги съблюдават. Връщането на хартиената бюлетина при идния локален избор би могло да има изключително значение. Това разяснява служебният министър на правораздаването Крум Зарков, представен от Дарик.

Той съобщи още, че продължава да желае оставката на основния прокурор Иван Гешев. Зарков напомни, че това е поради цялостното държание на Гешев, само че не намира учредения за нова процедура след изявлението на основния прокурор преди дни.

" Юридически не мога да желая пернишкият прокурор Бисер Михайлов да носи отговорност за дейностите на сина си, въпреки да не одобрявам държанието и на бащата, и на сина. По същия метод не одобрявам държанието на Гешев и информационната тактика да се слага в центъра на политическия живот и да се оплаква от това, само че това не са учредения за търсене на дисциплинарна отговорност ", сподели още правосъдният министър.

" В момента, в който е било постановено слагането на гривна на Васил Михайлов, тя към този момент е била сложена. Има няколко момента, в които е нарушаван периметърът за няколко минути. Има и един случай от 40 минути, за които е изгубен сигнал от гривната. Очакваме скоро резултати дали има пропуск в дейностите на тези, които е трябвало да следят Михайлов ", уточни Крум Зарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР