Връщане на учебния процес означава разпалване на нови огнища и

...
Връщане на учебния процес означава разпалване на нови огнища и
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Учениците от 7 и 12 клас се връщат в училище за матурите

Връщане на образователния развой значи разпалване на нови огнища и в действителност на убийства. Учениците ще се заразят, ще заразят и бабите и дядовците си. Това е ликвидиране. Категорично сме срещу това. Няма да се трансформира мярката, а ще се позволен за еднократни изпити - матурите за 7 и 12 клас в два разнообразни дни. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в ефира на Нова телевизия.

"Не сме откраднали концепцията на Вътрешна македонска революционна организация. Ваучер или ваучър на стойност 250 лв. ще се дават на чиновник или служащ, който е обезпечен, с цел да го употребява за отмора в България. Идеята за седемте нощувки е, с цел да има действително потребление. 30 лв. на нощувка е една междинна цена на хотел. Всеки обаче може да си доплати, в случай че желае да отседне в по-скъп хотел ", сподели още той.

Валери Симеонов: Решението за парковете е преждевременно. Политиците би трябвало да слушаме щаба, а не да се вършим на лекари

По думите му предложенията им са предоставени през вчерашния ден. "Отношенията ни с госпожа Ангелкова са на назад във времето, в този момент би трябвало да спазим туристическия отрасъл. Имаме и по-сериозни ограничения, а освен ваучерите. Ще създадем една работна група и ще ги обобщим, с цел да се получи един работещ текст ", съобщи Симеонов.

По думите му мярката 60/40 не работи за туристическия бизнес, тъй като там няма обороти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР