Връщаме се към онзи момент, когато имаше дълги монолози, журналистите

...
Връщаме се към онзи момент, когато имаше дълги монолози, журналистите
Коментари Харесай

Д-р Първанова за брифингите на НОЩ: Ще слушаме как не стигат чувалите

Връщаме се към оня миг, когато имаше дълги монолози, публицистите бяха убеждавани какъв брой е заплашителен вирусът и по какъв начин хората са недисциплинирани. Това сподели особено за телевизия Евроком доктор Антония Първанова.

" Ще слушаме по какъв начин не стигат чувалите и не могат да бъдат предоставени. Това е инструмент за суматоха и всяване на боязън ", разяснява тя.

По думите и липсва разбор на остановката с развиването на коронавирусната зараза, изработен от Националния действен щаб.

" Това е тяхно обвързване и то не е обвързване единствено поради статута. Това е обвързване, което им вменява законът, с цел да могат да вкарат изключително състояние, както и изключителна епидемиологична конюнктура ", счита Първанова.

" Днешният ден бива обявяван като внезапно повишаване на броя на позитивните PCR проби, единствено че това " внезапно " е в границите на параметрите от последните 6 месеца - движи се сред 3 и 7/8% ", сподели тя пред Евроком.

Според нея огромният проблем ще бъде, когато се сблъскаме със сезония грип.

" Всички ще бъдат написани, че са заболели от ковид. Ще вършим PCR проби, те ще излизат позитивни. Голямата неточност е, че PCR пробата бива обявяван за този с най-голяма тежест, с цел да покаже дали един човек е инфектиран, или не ", добави тя.

По думите и излиза наяве, че тя е и със скептично мнение за подхванатите ограничения в учебните заведения.

Д-р Първанова поддържа митинг ите и е на мнение, че има потребност от смяна.

" Те митинг ират поради това, че съществени фундаментали полезности в обществото са разрушени. Доверието в институциите е разрушено. Доверието в личностите, които ръководят тези институции е разрушено ", разяснява експертът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР