Враждата Strictly Come Dancing излезе наяве, тъй като Боби Брейзиър

...
Враждата Strictly Come Dancing излезе наяве, тъй като Боби Брейзиър
Коментари Харесай

Боби Брейзиър от BBC Strictly Come Dancing в `secret feud` като съ-звезда `snub` е разкрит

" Враждата " Strictly Come Dancing излезе нескрито, защото Боби Брейзиър наподобява не е поддържал връзка с някои от неговите другари от шоуто на BBC.

Боби, 20-годишният артист от EastEnders, стигна до финала предходната седмица, където Ели Лийч завоюва с Вито Копола. Той е разговарял с някои сътрудници онлайн, само че не с всички. Той не е следвал Лес Денис, Никита Канда и Найджъл Харман в обществените медии, те са единствените, които той не следва.

След финала Strictly танцовият сътрудник на Боби Даян Бъсуел разгласява благо известие за него. 34-годишният състезател сподели: „ Преди бях толкоз захласнат от спечелването на бляскав трофей, непрекъснато мислейки за този миг и какво би било възприятието! “ Тя продължи: „ Но това, което разбрах, танцувайки с този прелестен човек, е, че успеха и блясъкът са на всички места, в случай че желаете да бъде.

„ Снощи Боби и U танцуваха с толкоз доста наслада, пристрастеност и страст, че сърцето ми се пръсна от благополучие и горделивост и това беше нашата победа! “

Даян също сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР