Враждата си е вражда, но бизнесът е пари. Явно от

...
Враждата си е вражда, но бизнесът е пари. Явно от
Коментари Харесай

Светлана Гущерова скри новите силиконки в сутиена на Николета

Враждата си е омраза, само че бизнесът е пари . Явно от тази максима се води Николета Лозанова, която напоследък стопли отношнията си с две някогашни плеймейтки - Моника Валериева и актуалната госпожа Гущерова - Светлана. В предишното най-известната "Мис Плеймейт " имаше търкания и с двете, само че с днешна дата различията очевидно са загърбени в името на общото богатство.


В последно време в обществените мрежи Николета показва топло отношение към Валериева, откакто години наред се обстрелваха с обиди. Най-вероятно двете са преглътнали свадите поради общата им приятелка Андреа. В същото време Светлана Гущерова пък наподобява е била вербувана от Николета да популяризира марката й за гащи, сутиени и бански.

Последните изявления на младата майка в обществените мрежи - от Венеция и Слънчака, са с бельото на Ни Ло. А под фотосите двенките си разменят сърца и целувка, като че ли са първи приятелки. Последователите на Гущерова обаче не се интересуват толкоз от банските й, в сравнение с от сочниите й бомби, който наскоро тя тунингова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР