Връх на абсурда, показващ какво се случва с осъдените престъпници

...
Връх на абсурда, показващ какво се случва с осъдените престъпници
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Полицията издирва престъпник с публикация във фейсбук, той остави координатите си като коментар

Връх на парадокса, показващ какво се случва с наказаните нарушители в България, стана цялостен шлагер в обществената мрежа. Преди два дни Столична дирекция на вътрешните работи пусна на формалната си страница във фейсбук над 50 фотоси наказани и укриващи се лица.

Сред тях е и роденият през 1981 година Красимир Тончев, който е наказан и разгласен за търсене. Органите на реда приканват при съществуване на информация за лицето, жителите неотложно да алармират на тел. 112 или в най-близкото РПУ.

Публикацията провокира върволяк от мнения, най-шокиращите от които бяха на самия Красимир. Вместо да се крие, мъжът се включи в полемиката, акцентирайки телефонния си номер. Нещо повече – оповестеният за търсене се похвали, че живее в Германия и ужасно му е провървяло.

" Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9 аз Няма от какво да се тормозя това всичкото е от един от любовниците на Татяна Кирилова Георги Георгиев. Татяна Кирилова унищожи живота ми от таксите кафета заведения за хранене тя съумя да ме занули единственото хубаво нещо от нея ми останаха двете ми деца. А в този момент откогато се махна от живота ми съумях да си стъпя на краката още веднъж “, чистосърдечно описа наказаният дезертьор.

" Господин Тончев знае, че е наказан и би трябвало да излежи присъдата си и по тази причина е отвън България. Даден е на Интерпол. Колегите, които го търсят от Тополовград също му имат телефона. Такива, които се укриват в друга страна не се търсят от български служители на реда, а от органите на реда в съответната страна “, оправдаха се от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР