Връчването на наградите в конкурса ще се състои през м.

...
Връчването на наградите в конкурса ще се състои през м.
Коментари Харесай

Срокът за участие в „Наградите на БАИТ” за 2023 г. изтича след 4 дни


Връчването на премиите в състезанието ще се състои през м. февруари 2024 г. 
(снимка: БАИТ)

Остават 4 дни за подаване на кандидатури в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2023 година, оповестиха уредниците на годишната конкуренция, която отличава компании, институции и персони за техния принос в развиването на ИКТ.  

26 са в седемте категории на състезанието все още. Традиционно, с максимален брой кандидатури е категорията Журналистически принос със седем участници, следвана от Успешен български ИКТ продукт/услуга , в която се конкурират 5 компании.

Три общини и една държавна конструкция досега са подали планове в категория Публична администрация . В категориите Образователна премия и Startup компания сили мерят по 3 компании, декларирали принос в тази сфера.

Вече са факт и първите ИКТ планове на екипи от възпитаници и студенти в категория Младежка премия. Категория Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система е с две кандидатури досега.

Припомняме, че поръчки за присъединяване се одобряват до 24.00 ч. в петък,  15 декември. е безвъзмездна.

Новости в това издание има в категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система, където претендентите могат да показват информация за осъществени ESG планове, което ще донесе спомагателни точки.

Номинираните в състезанието ще получат опцията да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на. Подробните условия за присъединяване са оповестени.

Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management , която включва 10 семинара с фокус върху друга тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks. За спечелилите са планувани и годишни абонамент и за правноинформационни системи „ Сиела Норми “ и ваучер и , за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела “.

Отличените в състезанието ще получат и сборника „ Дигитални истории “ с подпис от създателя Георги Караманев . В него миналогодишният победител в Журналистическата категория на Наградите на БАИТ, търси отговорите на 8 огромни въпроса, пред които ни изправят технологиите през днешния ден.

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на Христо Борисов , основен изпълнителен шеф и съосновател на Payhawk, първата българска компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $, и на българския академик и публицист Георги Бърдаров . Връчването на премиите ще се състои през м. февруари 2024 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР