Връчването на наградите на БАИТ за 2023 г. ще се

...
Връчването на наградите на БАИТ за 2023 г. ще се
Коментари Харесай

Известни са номинираните в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2023 г.


Връчването на премиите на БАИТ за 2023 година ще се състои на 27 февруари
(снимка: БАИТ)

След гласуването на журито към този момент са известни номинираните в обособените категории на състезанието “Наградите на БАИТ ” за 2023 година, оповестиха уредниците. Имената и плановете на селектираните могат да бъдат открити в секция Номинирани на уеб страницата на състезанието.

Всички номинирани в това издание получават опция да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на.

72 плана в 7 категории се състезаваха в тазгодишното издание на състезанието. Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подаваха кандидатури. Връчването на премиите ще се състои на 27 февруари.

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на Христо Борисов , основен изпълнителен шеф и съосновател на Payhawk, първата българска компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $, и на българския академик и публицист Георги Бърдаров .  

Христо Борисов и Георги Бърдаров ще дадат визионерско начало на церемонията с разговор сред софтуерната и филантропичната сфери. На сцената ще чуем гледните точки на ИТ бизнесмена и хуманитариста.

За аудиторията следва въодушевяващ диалог за това по какъв начин технологиите трансформират бизнеса и методът ни на живот, за ролята на изкуствения разсъдък и какво бъдеще ни чака. Двамата ще връчат и Наградата за специфичен принос на отличения в 13-ото издание на състезанието.

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management, която включва 10 семинара с фокус върху друга тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks. За спечелилите са планувани и годишни абонаменти за правноинформационни системи „ Сиела Норми “ и ваучери, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела “.

Отличените в състезанието ще получат и сборника „ Дигитални истории “ с подпис от създателя Георги Караманев. В него миналогодишният победител в Журналистическата категория на Наградите на БАИТ, търси отговорите на 8 огромни въпроса, пред които ни изправят технологиите през днешния ден.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР