Връчването на наградите Еми през тази година ще бъдат отложено

...
Връчването на наградите Еми през тази година ще бъдат отложено
Коментари Харесай

Стачката в Холивуд отложи наградите „Еми“

Връчването на премиите " Еми " през тази година ще бъдат отсрочено поради продължаващите стачки в Холивуд, оповестиха американски медии.Телевизионният еквивалент на премиите " Оскар " трябваше да се организира през септември, само че може да бъде изместен чак през януари, заяви " Лос Анджелис Таймс ", представен от БГНЕС. Все още не е избрана нова дата за осъществяване на шоуто.

В момента актьорите и сценаристите в Холивуд стачкуват, като това е първата сходна стачка в промишлеността от 63 години насам.

Акьорите не могат да участват на премиите " Еми ", в случай че стачката на тхяната организация към момента е в действие по време на церемонията. Това е развиване, което би било пагубно за телевизионните рейтинги.

Сценаристите също по този начин няма да имат право да пишат монолози или смешки за водещите на шоуто.

Телевизионната корпорация Fox, която получи правата за излъчването на церемонията през тази година, упорства за отсрочване за януари, с цел да може стачката да откри решение.
Телевизионната академия, която гласоподава и организира премиите, избира по-кратко отсрочване, тъй като през януари премиите " Еми " се организират тъкмо в разгара на сезона на филмовите награди в Холивуд.

Последният път, когато премиите " Еми " бяха отсрочени, беше през 2001 година поради терористичните офанзиви на 11 септември.

Стачките в Холивуд на процедура стопираха всички кино и телевизионни продукции в Съединени американски щати, с дребни изключения, като риалити излъчвания и игри. Членовете на Гилдията на филмовите артисти (SAG-AFTRA) и Гилдията на американските сценаристи (WGA) нямат право да популяризират своите филми и сериали.

Исканията на профсъюзите са фокусирани върху казуса с намаляването на заплащането в ерата на стрийминга и заканите, която изкуственият разсъдък съставлява за сектора.

Номинациите за 75-ите награди " Еми " бяха оповестени по-рано този месец, единствено няколко часа преди договарянията сред студията и SAG-AFTRA да се провалят.

" Наследството ", драмата на HBO за свръхбогато семейство, което се бори за контрола над злокобна медийна империя, оглави листата с номинации с цели 27 номинации, в това число за най-хубава драма.

" The Last of Us ", който е първата кино акомодация на видеоигра, е с 24 номинации, а сатирата " Белият лотос " получи 23 номинации.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР