Връчването на мандата на 30 юли е противоконституционно, нелегитимно и

...
Връчването на мандата на 30 юли е противоконституционно, нелегитимно и
Коментари Харесай

Хаджигенов: Връчването на мандата на ИТН е нелегитимно

Връчването на мандата на 30 юли е противоконституционно, нелегитимно и незначително. То би трябвало да бъде осъществено още веднъж при съблюдаване на Конституцията и другите правила, тъй като Слави Трифонов няма право да предлага претендент за министър председател. Това написа в персоналния си Facebook профил юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

“Не познавам господин Пламен Николов, от представянето му в " Панорама " ми се стори приветлив, доброжелателен, общителен човек, който би желал да се хареса на повече хора, а не да влиза в борба. Е, да, правилно, че му липсва главното за министър председател – политическото водачество и визионерство, политическия, а даже и просто публичен опит, а даже и най-малко общата политическа просвета “, написа Хаджигенов.

“Ясно е, че не може политик да не знае кои са страните по Преспанския контракт в разгара на рецесията и публичния интерес към Македония. По-смущаващото е неналичието на какъвто и да било опит в отбрана на публични дела, на правила, на позиции. Смешен бе опитът му за изплъзване, сравнявайки своите „ борби “ с тези на министър Василев... “, добави юристът.


Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР