Врачанският окръжен съд постанови да бъде взета най-тежката мярка за

...
Врачанският окръжен съд постанови да бъде взета най-тежката мярка за
Коментари Харесай

Окръжен съд – Враца постанови „задържане под стража“ за мъж, издирван във връзка с европейска заповед за арест, издадена във Франция

Врачанският областен съд постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за българския жител Б. М.

Той е разгласен за интернационално търсене от френските управляващи с европейска заповед за арест на Окръжната прокуратура към Окръжния съд на гр. Бордо. Издирван е за осъществяване на наказателно гонене по дело, формирано за следните закононарушения - сводничество по отношение на голям брой лица, осъществено в проведена незаконна група, трафик на хора в проведена незаконна група, съдружие с незаконни цели и изпиране на пари в проведена незаконна група.

Тези закононарушения са осъществени в гр. Бордо, както и в България и Италия, сред 1 ноември 2016 година и 13 април 2022 година Съдът одобри, че са налице учредения за задържането на Б. М., защото посочените в заповедта действия са за тежки умишлени закононарушения, наказуеми с „ отнемане от независимост “ до 20 години и на този стадий има действителна заплаха от укриване, което би затруднило осъществяване на производството по член 44 ЗЕЕЗА, а оттова и наказателното гонене, водено против него.

Определението на Врачанския областен съд предстои на неотложно осъществяване с привеждане на арестувания в Следствения арест към Затвора във Враца.

Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в законоустановения период пред Апелативен съд – София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР