Врачанският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура –

...
Врачанският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Съдът реши: Вкарват в затвора мъж, кътал наркотици в Козлодуй

Врачанският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура – Враца и бранителя на обвинения Я. М. Той се е признал за отговорен в това, че за времето от 29.10.2020 год. до 20.11.2020 год. в Козлодуй, при изискванията на продължавано закононарушение, без съответно позволение и в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - коноп и метамфетамин, на обща стойност 265.81 лева С утвърденото съглашение, за това закононарушение, на обвинения е наложено дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от една година и три месеца „ отнемане от независимост “.
Обвиняемият Я. М. е приет за отговорен и в това, че на 29.10.2020 год., още веднъж в Козлодуй, в нарушаване на закона, е държал високорискови наркотични субстанции - три броя угарки от саморъчно свити цигари, съдържащи коноп, с нето тегло 0.13 грама, на обща стойност 0.78 лева За това закононарушение избраното наказване е „ отнемане от независимост “ за една година и санкция от 2 000 лв..
Окръжен съд – Враца дефинира едно общо най-тежко наказване за двете закононарушения – една година и три месеца "лишаване от независимост ", което обвиненият да изтърпи при първичен "общ " режим и ще би трябвало да заплати присъединената санкция от 2 000 лв..
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР