Врачанският бизнесмен Стоян Цонев вече открито саботира кмета на града

...
Врачанският бизнесмен Стоян Цонев вече открито саботира кмета на града
Коментари Харесай

Неблагодарност или некадърност?! Стоян Цонев май саботира кмета на Враца Калин Каменов, не си изпълнява поръчките /снимки/

Врачанският предприемач Стоян Цонев към този момент намерено саботира кмета на града Калин Каменов, откри разбор на организация BulNews.
Собственикът на строителната компания „ Гарант-90 “ настойчиво не желае да приключи ремонта на улица „ Г.С. Раковски “ и по този начин основава настроения у водачите против градоначалника.
На 29 септември от общината публично оповестиха, че на идващия ден ще бъде затворена основната улица за главен ремонт. Според графика, тя трябваше да стане подготвена до 15 дни, което означаваше на 15 октомври. Трафикът по нея потегли обаче едвам при започване на ноември и то след сериозна обява в BulNews.



Въпреки че от този момент мина много време, улицата към момента не е в това положение, в което би трябвало да е. Точно да постройката на банка ДСК е оставена дупка, която е евентуален палач на коли. Около капака на шахта са изкопани най-малко 10-15 см., което при малко по-висока скорост или в дъжд може да изкриви джанта и да разцепи гумата на преминаващите коли. Останалата част от улицата, с куп ангажименти, може да се употребява от данъкоплатците. Така, измъчени от проточилия се ремонт, водачите натискат педала, без да подозират, че в нейния край Стоян Цонев им е заложил капан.
За жителите няма рационално пояснение за какво беше изработен ремонтът на целия път и беше оставена тази шахта. Обяснението за неприятното време не е задоволително, тъй като можеше да се запълни дупката с 2-3 кофи студена примес. Едва ли могъщата „ Гарант-90 “ няма финансова опция да купи подобаващия материал и да не залага този капан на врачанските водачи. По-скоро дупката е оставена да нервира обществото и по този начин псувните да отиват към кмета. Подобна скица е изненадваща, защото по времето на Кален Каменов Стоян Цонев се трансформира в безспорен монополист в спечелите поръчки за асфалтиране в общината. Ако това е правилно, всеки движимост анализатор би определил обстановката като непризнателност към личността на индивида, който го поддържаше през тези години. По-непросветен би търсил отговор за какво се случват сходни неща. Отговорът може да го даде националният представител Петя Аврамова, която мнозина припознават като шеф или най-малко съучастник на Стоян Цонев.
За локалните водачи остава вярата, че някой от Инспектората в общината ще потърси отговорност от самодоволния строителен необут за какво втора седмица стои тази дупка в прясно ремонтирания път. Само по този начин може да се откри сигурно дали това е непризнателност към кмета или несръчност на строителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР