Врачанската футболна звезда Мартин Петров, който миналата седмица подаде сигнал,

...
Врачанската футболна звезда Мартин Петров, който миналата седмица подаде сигнал,
Коментари Харесай

Я виж ти! Любовницата на Мартин Петров откраднала милионите му от Уникредит Булбанк

Врачанската футболна звезда Мартин Петров, който предходната седмица подаде сигнал, че от банковите му сметки липсват близо 4 милиона лв., е станал жертва на дръзка финансова машинация от... личната си държанка, разкриват пред "Уикенд " източници от банката.
Точно по този начин - става известно, че Марто е бил в интимни връзки с банкерката Ирина Аткова, която от 8 месеца оперирала със спестяванията му.
"Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му автограф в "УниКредит Булбанк ". Ако не е желал да прави това, то е бил измамен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете ", разясняват информатори на седмичника.
Източници на "Уикенд " прибавят, че поради любовната спекулация с банкерката брачната половинка на Марто - Ралица, го зарязала и с двете си деца се открила да живее в Лондон.
"Мартин няма бракоразвод с жена си, само че двамата са в обтегнати връзки поради въпросната любовна история. Оше преди време Ралица предизвести мъжа си, че Ирина ще го ограби и ще го зареже. Уви, тя се оказа неприятен оракул ", разясняват близки до Мартин Петров.
Той и банкерката, която сега работела в друга банка, били в леглото още от 2007 година.
"Отрупваше я със скъпи дарове. Тя караше неповторимия му състезателен "Нисан " за 200 000 лв., носеше скъпи облекла и бижута, купени от Марто. Той дотолкоз и повярвал, че й поверил електронния си автограф и й е дал пълномощия да оперира вместо него с финансите му. Тя обаче съумя да го ограби и надали Мартин ще успее да получи парите си от банката - нищо че Ирина е била чиновник на "УниКредит Булбанк ", написа още изданието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР