Врачанките са момичета от друго тесто, а с това ще

...
Врачанките са момичета от друго тесто, а с това ще
Коментари Харесай

Тя е най-щурата в Hell's Kitchen: Готвачката Цвети и ТОП 5 неща, които не знаеш за нея

Врачанките са девойки от друго тесто, а с това ще се съгласят всички, които познават най-малко една мацка от този хубав български край. Всичко това важи с цялостна мощ за една от най-симпатичните участнички в новия сезон на Hell's Kitchen, а точно Цвети.

Няма подозрение, че огромната изненада тази година в кулинарното шоу е огнената врачанка Цвети, която няма притесенния да бъде почтена и открита, когато не знае нещо.

Виж още: Габи от " Ергенът " призна какво в действителност работи, има личен бизнес 

Цвети демонстрира забележителен хъс и макар че отстъпва на по-опитните от нея готвачи в шоуто, е подготвена да граби с шепи. Ето обаче ТОП 5 неща, които не евентуално не знаете за изгряващата кулинарна звезда.

5 Още е ученичка

Цветомира тази година приключва междинното си обучение, което е обвързвано с кулинарията. " Уча в професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в град Враца ". Самата тя обожава готвенето, върви на учебно заведение на драго сърце, само че най-любими са ѝ часовете по процедура, тъй като научава нови неща.

4 Работи

Ученичката освен, че учи и върви на на практика занимания, само че черпи опит от действителната работна атмосфера. След учебно заведение работи като помощник-готвач във врачанско заведение.

Виж още: Така се прави! Елица от " Игри на волята " в гола фотосесия с доста жанр и хубост

3 Общителна е

Цвети няма проблеми да бъде себе си пред непознати хора, обича да контактува и е любопитна към всичко и всички. Бързо завързва другарства и съкратява дистанцията елементарно, а това е значимо за работата в една напрегната атмосфера, каквато е кухнята.

2 Хигиената е №1

Врачанката не обича към нея да е мръсно и разбъркано. Хигиената за нея е от извънредно значение освен в дома ѝ, само че най-много в кухнята, където е значимо всичко да бъде под конец.

Виж още: Въпреки хейта поради Hell's Kitchen: Виктория Капитонова се похвали - живее живота на фантазиите си!

1 Hell's Kitchen ѝ е сбъдната фантазия

Цвети от дълго време мечтае да взе участие в кулинарното риалити, тъй като е буен кулинар от малко момиче. Тя споделя, че за нея е чест и привилегия да бъде част от тима на готварското шоу и се радва, че се учи от началник Виктор Ангелов.

Виж още: Габи Бланко от " Ергенът " си направи ринопластика? Силиконката " сподели " резултатите

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР