Впоследствие те частично използвали информацията, получена от Вернер в своите

...
Впоследствие те частично използвали информацията, получена от Вернер в своите
Коментари Харесай

Гениалният Вернер Фон Браун Е Бащата На Ракетите, Но Неговите Пророчества Са Ужасяващи!

Впоследствие те отчасти употребявали информацията, получена от Вернер в своите творби.

Извънземните и тайната на пирамидите на античен Египет

Разбира се, в секрети американски лаборатории се пробват да разгадаят тази загадка, с цел да получат оръжията на извънземните, а оттова и властта над целия свят. Обаче нещата опират до там, че единствено извънземните могат да го употребяват.

Що се отнася до античните египтяни, те просто са създавали единствено това, което им е било заповядано.

Само фараоните и жреците са знаели истината и са я скривали от хората: в подмяна на безмълвие им била дадена власт и специфични качества. Скриването на истината било преференциално за тях тъй като с помощта на тези качества елементарните хора считали своите владетели за богове, надарени с неограничена власт и сляпо ги им се подчинявали. Земляните, споделя декор Браун, не са сами във Вселената. Има и други, доста по-развити цивилизации.

Извънземните ни следят с лека благосклонност, както възрастните гледат бебетата, само че нямат желание да ни оказват помощ да се развиваме. Вероятно имат свои лични съображения за това, или работят някои космополитен забрани.

Неизбежна ли е междупланетна война? Впрочем, съгласно декор Браун, земляните ще се сблъскат с ползите на „ братята по разсъдък “, когато доближат несъмнено равнище на развиване, при което елементарно ще могат да летят до други планети, както в този момент летят от една страна до друга …

Междупланетната война може да възникне заради всеобщото разрастване на оръжия от хората в космоса – подобен ход на земляните извънземните ще възприемат като опасност за тяхната сигурност. Вернер декор Браун недвусмислено и изрично е заявявал: огромна война сред земляни и извънземни е неизбежна и най-вероятно ние ще бъдем победени в нея. Приемлив би бил разновидността, в случай че нашата планета се трансформира в колония на извънземните, а нейните поданици станат техни плебеи.

Защото не е изключено, че за спечелилите да бъде по-изгодно да унищожат Земята, а египетските пирамиди (част от военния им комплекс) ще бъдат трансферирани на друга планета.

А също така животът им също се развива и по тази причина потребността от пирамидите в Гиза може просто да отпадне. Получава се, че нашата цивилизация е обречена на заличаване във всеки един вид. Единственото нещо, което е окуражаващо: при цялата си дълбочина на знанията и способността си да планува, ученият (дори не е пророк) Вернер декор Браун може просто да бърка. В допълнение, бъдещето, както се знае, има доста разновидности и затова следващото знамение за Апокалипсис, в този случай обвързвано с заплахата от извънземни, може да не се случи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР