Впиянченият шеф на БФС Борислав Михайлов – Боби Перуката, ще

...
Впиянченият шеф на БФС Борислав Михайлов – Боби Перуката, ще
Коментари Харесай

НАЙ-ПОСЛЕ: Чегъртат Боби Перуката заради измама за 800 000 лева

Впиянченият началник на БФС Борислав Михайлов – Боби Перуката, ще бъде изчегъртан от властта с компромат за 800 000 лв., научи Narod.bg.

Неговият огромен съперник за поста – геният Димитър Бербатов, е бил тези дни в Спортното министерство, довериха източници на „ Галерия ”. Джипа си паркирал на служебните места и бързо се мушнал през един от страничните входове.

Най-вероятно някогашният ас на “Манчестър Юнайтед ” е бил при Радостин Василев, или Руди, както е прочут спортният министър, с цел да получи документите за огромната кражба през 2015 година. Тогава България беше хазаин на Европейското състезание за младежи до 17 години. Спортното министерство още по времето на Красен Кралев поискало от БФС да върне близо 150 хиляди лева, за които се откри, че са изписани с тотална неистина.

Тези дни министър Василев алармира, че са изчезнали документи за 800 бона за същия шампионат. Във ведомството към този момент текат вътрешни разпити на Антоанета Боева – шеф на “Високо спортно майсторство ” и нейни помощници. Явно документите са изчезнали от нейното чекмедже, заяви източникът.

Няма по какъв начин обаче парите да са потънали без присъединяване на най-малко няколко индивида. Директор на шампионата беше някогашния изпълнителен шеф на БФС Павел Колев, прочул се печално с пропадането на “Левски ” с няколко десетки милиона.  Президент  по това време естествено е Борислав Михайлов. Шампионатът се организира в Бургас, Сливен, Созопол и Стара Загора. Първият скандал гръмна още преди три години, когато се разбра, че 150 бона са били изписани за потребление на стадион “Черноморец ” за тренировки на дати, в които жив тим не е стъпвал там.

Осчетоводени са занимания 10 дни преди някой тим да се появи в Бургас и няколко дни след финала, което е неуместно. Кралев подреди парите да бъдат върнати, само че БФС се отбрани, че всичко е било изписано правилно.

Мистерията е какви други документи са изчезнали, само че като се има поради, че по това време в изпълкома си Йордан Лечков и кметът на Созопол Панайот Рейзи, сигурно има какво да бъде тествано.

Явно тайните са отнесени от Димитър Бербатов, който ще ги употребява в удачния миг преди конгреса. Може би министър Василев основава умело  звук по тематиката, тъй като въпросните документи би трябвало да ги има най-малко на три места, с изключение на при шефа Боева. Едното е в министерството, а другото в съда.

От една страна плевенчанинът гърми против Боби, от друга избавя личния си имидж, поразклатен с  първите му гафове на високия пост. Този път наподобява успеха на Бербатов е е забрадка вързана. Всеки предвиждаше победа за Борислав Михайлов на предходния конгрес, само че изненадващо Бербатов събра едвам 11 гласа по-малко и то след искания, че негови поддръжници от дребни клубове не са били позволени нелегално на конгреса. От лагера на последния бяха уверени, че по устав е трябвало да има бараж, само че от върхушката на БФС побързаха да вдигнат ръката на Боби.

Резултатът обаче е удар по Михайлов, защото много от уплашените клубове към този момент са наясно, че шефът на БФС не е закрепостен. Бербатов този път е поправил неприятната си пиар-кампания от есента, когато на бързо и леко високомерно организира среща с тимовете. Големият гаф беше софийската среща, която Митко организира на трибуните на “Българска войска ”.

Все едно е вярвал, че там ще се появят поканените Наско Сираков и не по-малко  ненавижданият там изпълнителен шеф на ЦСК 1848 Добрин Гьонов.

Този път Митко, Стилиян Петров и Мартин Петров подхващат огромна обиколка по всички кътчета на България, като някои дати към този момент бяха оповестени в обществените мрежи. Зад Бербатов обществено застана и министър председателят Кирил Петков и Радостин Василев от “Има подобен народ ”, както и представители на “Демократична България ”.

Поддръжник на Боби Михайлов остава Движение за права и свободи поради един от сивите кардинали на придвижването Камен Костадинов, който е член на Изпълкома. Хората на Карадайъ не би трябвало да бъдат подценявани, защото имат  ужасно въздействие в локалната власт.

Голямата загадка е ГЕРБ, макар че Бойко ненавижда Боби Михайлов и му пращаше няколко пъти данъчни и служби. Борисов не може да елементарни гафа на века от Белград, когато Михайлов щеше да припадне на конференция и позорно беше изведен от домакините. Неофициално гербаджиите са зад Бербатов, като персонално кметът на Враца Калин Каменов издигна на два пъти посредством “Ботев ” кандидатурата на някогашния нападател.

За Боби Михайлов е и колоритният кмет на Симитли Апостол Апостолов – Поли, за който починалият към този момент предприемач Методи Бачев сподели пред стотици очевидци, че е „ е*ал Бойко Борисов “. Бившият арбитър също е подсилен от ГЕРБ при досегашните гласувания, а синът му Стефан е народен представител на шайката. Поли освен гласоподава за Михайлов, само че уреди най-малко 50 вота от района в негова изгода.
Narod.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР