Впечатляващата игра на Огнян Велинов в Стани богат приключи по

...
Впечатляващата игра на Огнян Велинов в Стани богат приключи по
Коментари Харесай

Билалов ядоса зрителите на Стани богат

Впечатляващата игра на Огнян Велинов в " Стани богат " завърши по един много разочароващ метод.

Интелигентният участник стигна до 13 въпрос за 30 000 лв.. Въпросът гласеше: Какво развалило пръстите на дясната ръка на статуята на Христос в Рио де Женейро? Отговорите бяха, дрон, въжета на алпинисти, гръмотевица и градушка.

Велинов употребява последния си жокер " Обади се на другар " и се обади на сина си. Жокерът му сподели в последния миг правилния отговор, само че Огнян сподели, че по този начин и не го чу.

Водещият на предаването Михаил Билалов дяволито сподели: " Аз чух, само че нямам право да ти кажа ". След това той се обърна към публиката и им заръча да мълчат.



В последна сметка Огнян Велинов не пожела да рискува и се отхвърли от играта. Жалко, че не съумя да чуе сина си, тъй като имаше капацитет да завоюва огромната сума. Все отново Велинов си потегли с 20 000 лв. от шоуто.

Не закъсня и бурната реакция от страна на феновете в обществените мрежи. Ето какво гласят част от мненията в страницата на шоуто:

" Много рядко виждам телевизия. Следях ви с интерес. До довечера. Не ви прави чест да се отнасяте по този начин с толкоз компетентен участник. Подсказвате на хора,които не знаят дори обикновени неща. Загубихте ме вечно! Просто трябваше да повторите каква сподели синът на Огнян. Нямам думи, или по- скоро възпитанието ми пречи да ви пиша всичко, което ми се желае! А Огнян да си ги похарчи със здраве! "

" Да не повторите, какво е споделил другар по телефона, е все едно да покажете процентите на публиката за три секунди и да ги скриете. А за индивида ме е гняв, толкоз е интелигентен и по какъв начин може гръмотевица и дрон да са му идентични отговори. Дронът е пластмаса, по какъв начин може да счупи монумент "

" Никога опитът да бъде спрян състезател не е бил толкоз противен. Преди все си мислех, че е малшанс никой да не е печелил огромната премия, в България имаше страхотни играчи, а въпросите са в действителност сложни нагоре. Сега съм уверена, че не е по този начин. Това беше безспорна подигравка и считам, че би трябвало да бъде отнесено към притежателите на франчайза на предаването. Бяхте обичаното ми предаване, изгубихте ме… грозно! Този човек, в случай че беше спечелил тези пари, нямаше да изгубите, а щеше да спечелите. Въпросът би трябвало да получи публичност, преди да бъде заметено всичко. "

" Когато спирате по подобен метод играчи като Огнян, а ни пробутвате участници, които са отишли да изкарат по една заплата, рейтингът на предаването ще върви в посока единствено надолу. Да, правилно е, че ще спестите някой лев, само че да не се учудвате, в случай че изчезнете от ефир заради невисок рейтинг. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР