Впечатляваща снимка от шествията срещу расизма в Лондон, направена от

...
Впечатляваща снимка от шествията срещу расизма в Лондон, направена от
Коментари Харесай

Достойна постъпка: Тъмнокож протестиращ носи на гърба си ранен контрапротестиращ

Впечатляваща фотография от шествията против расизма в Лондон, направена от фотограф на „ Ройтерс “, се трансформира в една от най-коментираните в онлайн пространството.

На нея се вижда по какъв начин протестиращ от придвижването Black Lives Matter носи на гърба си ранен контрапротестиращ.
Ескалира напрежението и в Западна Европа: Остри реакции след арестите в Лондон Всеки, който нападна полицията, ще срещне цялостната мощ на закона, съобщи министър председателят Борис Джонсън
„ Направих вярното нещо “, споделя Патрик Хъчиснсън. По думите му фактът, че раненият мъж се е оповестил срещу митингите не е повлиял на преценката му да го изведе отвън заплаха.
Снимка: Reuters
А представител на премиера Борис Джонсън съобщи, че инстинктите на Патрик разкрили най-хубавото в британците и го поздрави за героизма.
Съдебен доктор в Съединени американски щати: Рейшард Брукс е бил погубен от полицията при опит за арест От полицията в Атланта разпространиха фрагменти от момента на случая
Напрежението в британската столица ескалира – разправии избухнаха сред крайнодесни деятели, протестиращи против расизма и полицията, която пък се пробва да раздели двете страни, с цел да се избегнат конфликти.
Снимка: Reuters
Демонстрации против расизма бяха проведени по целия свят след гибелта на „ Джордж Флойд “ в Минеаполис. А в Съединени американски щати напрежението се нагорещи, след втори случай на тъмнокож, който умря при опит за арест.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР