Впечатляващ финал на годината ще постави NOVA с празничната си

...
Впечатляващ финал на годината ще постави NOVA с празничната си
Коментари Харесай

NOVA пусна ексклузивни кадри от новогодишната си програма

Впечатляващ край на годината ще сложи NOVA с празничната си стратегия на 31 декември. Артистичен шоу театър на обичания водещ Димитър Рачков, специфична Гала вечер с безчет изненади, незабравим концерт на балканските звезди Лепа Брена и Драгана Миркович и вълнуващи кино заглавия ще зарадват феновете в последния ден от 2023 година. Това написаха от Nova телевизия във фейсбук профила си и пуснала фрагменти от шоуто.

Водеши на програмата са Гала и Валери Божинов. В " Гала вечер на NOVA "  ще вземат участие надарените актьори Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. С обилие от положително въодушевление и доста музика ще се включат и едни от най-любимите български реализатори – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. Специалното празнично издание на NOVA кани феновете да честват дружно и да изпратят годината с усмивки и положителни пожелания.

 

В 20:00 ч. стартира специфичното новогодишно издание на  " С Рачков всичко е допустимо “. Участие в щурото предизвикателство ще вземат огромният Васил Найденов, водещата на " Съдебен спор “ Ромина Тасевска, колоритният доктор Мирослав Ненков, изпълнителите Алекс Раева и Криско и актьорите Елен Колева, Борислав Захариев и Герасим Георгиев-Геро. Звездните посетители и водещият Димитър Рачков ще се включат в празнични игри и занимания, ще създадат равносметка за миналите 12 месеца, а някои от тях ще изпеят обичани български песни.

В първите минути на 2024 година въодушевление ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път дружно на една сцена през ноември в София, с цел да изпълнят най-големите си шлагери в едно незабравимо шоу.

С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България. С три кино лентата до обяд ще стартира първият ден от 2024 година – анимациите  " Спайдър-Мен: В Спайди-вселената “ в 6:10 ч. и  " Мавка: Горска ария “ в 8:20 ч. и приключенската лента  " Дора и градът на златото “ 10:10 ч. Концертът  " Обич и ария “ с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Тоника Сухопътни войски, Братя Аргирови, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, Роксана Белева, Теди Кацарова, Елвира Георгиева, квартет " Славей ", Росица Ганева и други ще отпразнува българската музика в 12:30 ч.

В следобедните часове феновете ще могат да се потопят в сантименталната атмосфера на снежната приказка в  “По скатовете на любовта “ от 14:40 ч. и на комедията  " Кралска Коледа “ в 16:15 ч., в която холивудската звезда Джейн Сиймур ще подложи на тежки тествания героинята на известната актриса Лейси Чабърт. Вечерта ще предложи невероятната история на две дами с огромни фантазии в българския филм  " Диви и щастливи “ (21:00 ч.), в който основните функции са поверени на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР