Войнстващите показания на Майк Линдел в Доминион: Хокинг с кучешки одеяла MyPillow в подкаста на Стив Банън и плашене на съдебни репортери

...
Бившият изпълнителен директор на Доминион Ерик Кумър свали Майк Линдел
Коментари Харесай

Бившият изпълнителен директор на Доминион Ерик Кумър свали Майк Линдел три пъти в дело за клевета.

< p>Линдел обиди него, адвокатите му, съдията и си взе почивка, за да участва в подкаста на Стив Банън.

Кумър поиска от съдия да го санкционира и предостави кадри от показанията.

През изминалата година Майк Линдел даде три показания по дело за клевета, заведено от Ерик Кумер, бивш изпълнителен директор на Dominion Voting Systems, който беше обект на фалшива конспиративна теория, че е участвал в „конферентен разговор на Антифа“, за да фалшифицира 2020 г. избори.

Нито едно от тях не мина добре.

По време на показанията главният изпълнителен директор на MyPillow нарече Кумър и адвоката му „престъпници“, „отвратителна тиня“ и „зли“ и се държеше така много, че съдебният репортер, преписващ едно показание, отказва да се появи на следващия ден, според съдебните документи и видеозаписите и преписите, прегледани от Insider.

По време на окончателното показание, на 23 август, Линдел напусна стаята в по средата на разпита, за да се обадя в подкаста „Военна стая“ на Стив Банън, където той продаде възглавниците, сандалите и одеялата за кучета на компанията си.

„Е, Стив, аз съм в средата на показания за голяма атака срещу MyPillow в момента и това е отвратително“, каза Линдъл на Банън по време на епизода, преди да каже на слушателите, че могат да получат отстъпка за възглавници с промоционалния код „WARROOM“ за разпродажбата по случай 20-ата годишнина на компанията.

< p>„Имаме леглата MyPillow — най-добрите легла в историята“, продължи Линдел. „Все още дори не сте чували за тях.“

„Майк Линдел, ти си патриот и герой“, отговори Банън. „Върнете се в показанията си и им дайте ада. Дайте им ада от военната зала.“

Когато Линдел се върна към показанията, той настоя да държи мобилния си телефон при себе си, според документ от правната служба на Coomer екип. Когато той се изправи, за да приеме обаждането по време на разпита, адвокатите на Кумер го прекратиха.

„Адвокатът на д-р Кумер най-накрая прекрати показанията, когато г-н Линдел отново се изправи и излезе от стаята да приеме обаждането, крещейки, че съветникът на д-р Кумър е бил „шут“, докато си тръгва“, пишат адвокатите на Кумър. „Видеозаписът на тези събития е предоставен тук и е очевидно по-лош от всеки опит да се опише поведението.“

Линдел планира да извърши престъплението

Подробностите за показанията бяха разказа в молба, подадена от адвокатите на Coomer в четвъртък, с искане съдия да санкционира Линдел за поведението му.

В молбата се иска от съдията да принуди Линдел да плати всички разходи, свързани с показанията, и да го принуди да седи пред съдия в продължение на седем часа, за да приключи с отговорите на въпроси.

Кумер поиска санкции само срещу Линдел, а не срещу неговите адвокати, отбелязвайки, че той „разпознава предизвикателствата, свързани с представляването на такъв неуправляем клиент.“

"Как спите през нощта?" Линдел попита адвокатите на Кумер в показания от 9 март. „Очевидно нямате MyPillow. Това е факт.“

В интервю за Insider в петък Линдел нарече адвокатите на Coomer „страховити“ и „зли“.

“ Те са просто несериозни, ужасни, зли адвокати", каза той. „Направих много показания и те са различна порода.“

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Той каза, че трябва да вземе лично „спешно обаждане“ преди края на показанията и че адвокатите на Coomer са били наясно, че то идва. Той също така каза, че интервюто с Банън е било предварително насрочено.

„Те насрочиха това свидетелство. И аз казах: „Имам подкаст всеки ден за 10 минути“, каза Линдел.

Линдел също каза пред Insider, че планира да съди Coomer и разказа за други предполагаеми съдебни спорове за оспорване на изборната технология.

„Ще подадем документи, за да се отървем от машините, които се разпространяват в два окръга в Тексас, " той каза. „Взимаме това, което се казва в Уисконсин.“

Искът на Coomer срещу Lindell и две от неговите компании – MyPillow и платформата за социални медии FrankSpeech – е различен от съдебния спор, заведен от Dominion, който също е съдил Линдел по дело, което остава висящо.

След заплахи за живота му поради конспиративни теории, че е манипулирал изборните резултати, Кумер заведе купища съдебни дела срещу десни влиятелни лица и медийни организации, за които твърди, че го клеветят. Newsmax и One America News имат уредени съдебни дела, заведени от Coomer.

Линдел се опита да започне престъпление с насрещни дела срещу Dominion и Smartmatic, конкурентна компания за изборни технологии, неоснователно предявявайки твърдения за измама на гласоподаватели. Федерален съдия отхвърли насрещните му искове и санкционира Линдел за несериозни документи.

Линдел казва, че неговата компания за възглавници няма нищо общо с неговите изборни претенции

В случая Coomer Линдел е бил „борбен , вулгарен, неуважителен, неотзивчив, уклончив и постоянно силен", използвайки "скорострелни флибустии" и отказвайки да отговаря на въпроси по време на показанията, според адвокатите на Кумър.

"Когато е порицаван за постоянното си не -отзивчивост, дори от собствения си адвокат, г-н Линдел отговори: „Много съжалявам, Ваше Височество“ и продължи с абсолютно същото поведение“, пишат адвокатите на Кумер.

Речта на Линдел по време на едно показание се движеше толкова бързо, че съдебен репортер, който го преписваше, „отказа да се върне за втори ден и трябваше да бъде заменен“, според документацията за санкции.

Линдел настоява, че ще спечели. В показанията от 8 март той изрази разочарование, че американският окръжен съдия Нина Уанг, която наблюдава случая, е позволила разкриването да продължи, без да се произнесе по неговото предложение за отхвърляне на делото на Coomer.

Това съдържание не е достъпно поради вашата предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Той каза, че е „отвратително за страната ни“, че Уанг е позволил показанията да се извършват, и каза, че е наясно, че тя ще може да види коментарите му.

„Имам проблем със съдията, който не произнесе решение“, каза Линдел. Сега, след като съдията има това в протокола, сега не е нужно да се тревожите какво мислим аз и съдията един за друг.“ След депозирането Уанг отхвърли искането на Линдел.

Линдел се противопостави на предпоставката, че MyPillow — който е използвал кодове за отстъпка като „Доминион“ и други фрази, които той свързва с борбата си срещу изборните измами — трябва да носи отговорност за собствените си възгледи относно изборите през 2020 г.

Той също оплака собствената си репутация, променяща се.

„Заклеймен съм сега като „избори“, а не като „човек от MyPillow“, свидетелства Линдел .

По време на показанията, Линдел яростно пазеше марката на своята компания за възглавници и се настръхна при всяко предположение, че един от най-новите му продукти, MyPillow 2.0, може да е под парите.

Когато беше показан на клиент жалба, която се позовава на „бучки възглавници“, избухна той към адвоката на Кумер.

„Нямате MyPillow 2, нали?“ — изръмжа Линдел. „Задник.“

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР