Войните срещу Израел и Украйна налагат обсъждане и проверка на

...
Войните срещу Израел и Украйна налагат обсъждане и проверка на
Коментари Харесай

Председателският съвет в парламента обсъжда сигурността на страната

Войните против Израел и Украйна постановат разискване и инспекция на националната сигурност на страната даже и без да има действителна опасност. Председателски съвет се събра през днешния ден в Народното събрание, откакто президентът Румен Радев организира през вчерашния ден консултативна среща по същата тематика. В диалозите през днешния ден вземат участие ръководителите на парламентарните групи, кабинетът и специфичните служби.

Вече час продължава председателският съвет, призован от Росен Желязков. На срещата участват министър председателят акад. Николай Денков, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел. Би трябвало да участват министърът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, представители на парламентарните групи в Народното събрание, както и шефовете на специфичните служби.

На досегашните срещи по тематиката, както в Националния контратерористичен център, по този начин и при президента през вчерашния ден стана ясно, че няма директна опасност за националната сигурност на България. Но рисковете са за отприщването на нови миграционни потоци, както и инфилтриране на терористи в тях. И възможното намиране на решения за тези проблеми и технологиите, които могат да оказват помощ за това.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР