Войник-мародер от армията на Руската федерация остави селфито на хартиен

...
Войник-мародер от армията на Руската федерация остави селфито на хартиен
Коментари Харесай

Щрак! Руски войник-мародер си остави селфито в ограбена къща в Ирпен -

Войник-мародер от армията на Руската федерация остави селфито на книжен притежател под дивана на ограбено от него жилище в Ирпен, заяви „ Украинска истина “. Благодарение на образното доказателство военнослужещият може да бъде разпознат и измамен под наказателна отговорност, в случай че е още жив.

Според описа на жителката на Ирпен Валерия пред „ Украинска истина “ по време на съветското навлизане в Ирпен жилището й било ограбено. Руските бойци отмъкнали всички скъпи движимости и бижута, само че под дивана останала фотография. На фотографията – физиономията на съветски боец. За селфито боецът употребявал фотоапарат „ Полароид “.

Окупант сфотографував себе на Polaroid і помилково залишив фото в пограбованій квартирі
— УП.Життя (@UPZhyttya)
Мъжът е оставил фотографията, тъй като не е знаел, че ще се „ прояви “ след известно време. „ Намерих я под дивана на 14 май. Забелязах, че апаратът е строшен, даже не го включих. Когато видях фотографията, разбрах, че военният се е снимал, само че е помислил, че камерата не работи. В началото фотографията излиза постоянно черна и с цел да може да се види, би трябвало да мине малко време “, споделя Валерия.

Жилището на Валерия се намира в Ирпен, в квартала, в който в продължение на три месеца се бяха настанили съветските войски. „ По време на окупацията ни нямаше. Останаха нашите съседи, които съвсем три седмици са живели в мазетата. Те ни описаха, че руснаците почнали да крадат първо от нашето жилище. Не знам за какво, може би тъй като единствено на нашата фасада висеше климатик. “ – допуска Валерия. От жилището са откраднати златни украшения. „ Оставили са единствено украшенията с кръстове, даже тези с диамантите. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР