Войната за цените на ипотечните кредити се разгаря, като повече

...
Войната за цените на ипотечните кредити се разгаря, като повече
Коментари Харесай

Ценовата война на ипотечните кредити се разраства, тъй като повече от 30 заемодатели намаляват разходите по заеми - вижте най-добрите тарифи

Войната за цените на ипотечните заеми се разгаря, като повече от 30 кредитори оповестиха съкращения на разноските по заеми от началото на Нова година.

Barclays и Santander са най-новите имена на огромните улици, които са удостоверили понижения на продуктите си за жилищни заеми. Barclays ползва съкращения с до 0,5 процентни пункта от на следващия ден към двугодишните закрепени покупко-продажби, до момента в който Santander понижава ипотечните заеми с до 0,82 процентни пункта за нови клиенти.

Това идва, откакто Halifax и HSBC оповестиха понижения на ставките предходната седмица. Halifax понижи лихвите по двугодишна закрепена договорка с до 0,83 процентни пункта, до момента в който гамата му за прекачване на артикули имаше понижени лихви с 0,92 процентни пункта.

HSBC понижи лихвите по диапазона си на жилищни ипотеки с повече до 1 процентен пункт. Moneyfacts споделя, че междинният двугодишен закрепен лихвен % по жилищна ипотека през днешния ден е 5,76%, до момента в който процентът е 5,37% за петгодишен закрепен лихвен %. Но някои кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР