Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката

...
Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката
Коментари Харесай

Украинска астроложка каза кога ще приключи войната

Войната в Украйна върви към своя пик, уверена е астроложката Анна Федоренко. Тя показа своите прогнози с украинците, написа УНИАН.

Федоренко дефинира двa значими стадия за Украйна
март и май

Нумеролозите също показаха двата най-вероятни месеца, когато военният спор ще завърши - март или май. 13 март - след тази дата, по думите на Федоренко, военните дейности ще утихнат (тоест може да се надяваме, че кошмари като разрушението на Харков и ударите по Мариупол повече няма да има).

17 март - след тази дата поддръжката за Украйна ще се ускори, което ще ѝ даде мощ да преодолее някакъв проблем.

На собствен ред Русия я чакат огромни кармични неприятности, твърди Федороненко в профила си в обществените мрежи. Тя разяснява: в случай че става дума за индивида - сходно състояние на звездите би му вещало " голямо наказване, чак до гибелта ".

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е обвързвано и това, че от 24 март до 8 април се чака внезапна активизация на дезинформационната акция, ориентирана по посока на Украйна. Астрологът приканва в този интервал да не се има вяра на непроверени източници на информация - изключително, в случай че става дума за " сензации " от рода на " Зеленски избяга от Украйна " и " гърмеж в АЕЦ ".

В частност, доста елементарно човек ще може да се поддаде на суматоха от 30 март до 1 април. Русия в същото време ще търпи загуби както във финансовата, по този начин и в геополитическата сфери.

Това ще накара тази страна извънредно нападателно да налива в ушите на украинците всичките си неистини, които може да измисли.

Изостряне на военните дейности астроложката позволява при започване на април, само че още от 20 май тя предвижда завършек на военния призрачен сън за Украйна. Той ще придобие друга форма, прецизира Федоренко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР