Войната в Украйна ще приключи през 2023 година. Русия постепенно

...
Войната в Украйна ще приключи през 2023 година. Русия постепенно
Коментари Харесай

Подоляк: Войната в Украйна приключва тази година

Войната в Украйна ще завърши през 2023 година. Русия последователно върви към военно безсилие. Това заяви съветникът на президента на Украйна Володимир Зеленски Михайло Подоляк в изявление за Българска национална телевизия. 

На руснаците им остават все по-малко крилати ракети. Разбирам, че там има още ирански дронове, само че виждаме възходяща безнравственост измежду съветските бойци , спорове сред политическия хайлайф на Руската федерация, неспособност на съветската стопанска система да обезпечи военните потребности. Разбира се, това не е въпрос на една, две или три седмици, това е въпрос на несъмнено време, когато Русия по-нататък няма да може заради липса на запаси да води такива експанзивни дейности, съобщи той в отговор на въпроса по кое време тъкмо ще завърши войната.

От другата страна, е Украйна, на която от военна позиция от ден на ден оказват помощ сътрудниците ѝ. Ние получаваме съоръжение и въоръжение.  Сега водим договаряния и сме на стадий завършването им по отношение на танкове, а това е доста значимо, с цел да имаме опция да правим контранастъпление.
 Пригожин заяви за още едно взето село северно от Бахмут
Пригожин заяви за още едно взето село северно от Бахмут

Пръстенът към града се затваря

За Подоляк, би трябвало да реализират две цели с края на войната. Първата е освобождение на безусловно всички територии на Украйна в цялостен мащаб, в това число Крим и Донбас. Втората е да стартира вътрешнополитическа промяна на съветския хайлайф.

В такова положение съветският хайлайф не може да съществува, тъй като той е опасност за всички, а промяна от този жанр може да бъде разрешена тогава и единствено тогава, когато Русия загуби войната против Украйна, убеен е той.

Той засегна и тематиката за нуклеарното оръжие. 

По думите му, когато една нуклеарна страна стартира да употребява такова оръжие против неядрена страна, тогава ние изцяло разрушаваме основите на нуклеарната сигурност в света и тогава всяка страна ще изиска да закупи нуклеарни технологии на сивия или черния пазар, тъй като ще схваща, че това е единствената опция да се отбрани от нуклеарен шантаж. Ще бъде разрушена световната система за нуклеарна сигурност и на следващия ден ще пламнат спорове в разнообразни райони.

Аз мисля, че това е разбираемо и по тази причина ние считаме за належащо да спечелим тази война конвенциолнално с елементарни оръжия. И ние ще я спечелим. А всички въпроси, които касаят нуклеарната сигурност, мисля, че се разискват на равнището на нуклеарната общественост като такава, сподели той.
 Русия излиза от СТАРТ ІІ, Путин желае нови нуклеарни оръжия
Русия излиза от СТАРТ ІІ, Путин желае нови нуклеарни оръжия

Ние да не сме идиоти и простаци, попита Путин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР