Войната в Украйна ще приключи до една година. Това заяви

...
Войната в Украйна ще приключи до една година. Това заяви
Коментари Харесай

Украински генерал от СБУ: И Тръмп, и Байдън искат да сложат край на войната

Войната в Украйна ще завърши до една година. Това съобщи в изявление за „ Новините. На живо “ някогашният шеф на основното следствено ръководство на украинското контразузнаване (СБУ) военачалник Василий Вовк.

„ Днес виждам признаци, че войната ще завърши или преди президентските избори в Съединени американски щати през ноември, или в границите на една година след тях. Мисля, че е по този начин, тъй като Тръмп даде прекалено много обещания за преустановяване на войната, това е всяка негова тирада и изявление. Той няма различен избор, с изключение на да вземе всички ограничения, с цел да спре най-малко военните дейности “, сподели ген. Вовк.

Той добави, че Украйна не може да одобри този вид, тъй като ще би трябвало да се откаже от територии. Но вторият мандат на Байдън, съгласно генерала, няма да промени обстановката, защото този път президентът ще желае да „ затръшне вратата и да постави завършек на войната “.

Войната обаче е невероятно да се приключи без договаряния с Русия. Ген. Вовк счита, че такива към този момент се водят на равнище специфични служби или специфични представители на въвлечените в спора страни.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР