Войната в Украйна - руска атака с дронове срещу Одеса.

...
Войната в Украйна - руска атака с дронове срещу Одеса.
Коментари Харесай

Нова руска атака с дронове срещу Одеса

Войната в Украйна - съветска офанзива с дронове против Одеса. Поразена е енергийна инфраструктура. По информация на локалните управляващи, няма данни за потърпевши, само че част от града е без ток. В засегнатите региони работят спешни екипи.

За серия детонации в Ростовска област оповестяват локални медии. Според локални поданици, е имало минимум 10 гърмежа. Пожар е избухнал в електрическа подстанция в Ростов. Според управляващите, той е овладян, само че те не показват аргументите за случая.

В среднощното си послание, президентът Володимир Зеленски благодари на всички, които пазят Украйна и на западните сътрудници за помощта. След седмица масирани съветски офанзиви по енергийна инфраструктура, най-тежко остава ситуацията в Харков, сподели още Зеленски:

" През миналата седмица - от понеделник до през днешния ден, съветските терористи използваха към 190 ракети от друг вид и съвсем 140 дрона. Изстреляха и над 700 управляеми авиационни бомби. За миналите повече от 2 години няма НИТО една седмица, в която Русия да се е въздържала от гнет. И ние вършим всичко по силите си, с цел да може окупаторите да усетят нашия почтен отговор по същия метод - всяка седмица, всеки ден. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР